Νέα

Αστρολογικές Προβλέψεις 15‑21 Οκτωβρίου


Δημοσίευση ΟΚΤ 15, 2012

Αστρολογικές Προβλέψεις 15‑21 Οκτωβρίου

Κριός
Δεν είναι μόνο ότι ο Κρόνος έφυγε από τον τομέα των σχέσεων, των συνεργασιών και της συντροφικότητας που σε κάνει αισιοδοξείς σε αυτόν τον τομέα. Στις 15 εκεί ακριβώς, στον Ζυγό, πραγματοποιείται μια εξαιρετική νέα Σελήνη που μπορεί να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου. Το «Ναι» που περίμενες ή η πρόταση και η γνωριμία που ίσως ΔΕΝ περίμενες, φαίνεται ότι είναι πολύ κοντά. Ίσως και μια έκπληξη από το εξωτερικό ή συνεργασία με εξωτερικό ή ένα ταξίδι να είναι μέσα στα σενάρια των ημερών. Αν είσαι σε φάση αναζήτησης επαγγελματικής ταυτότητας ή εργασίας, το τοπίο ξεκαθαρίζει και κάτι ενδιαφέρον μπορεί να προκύψει.

Ταύρος
Είναι πιθανό αυτές τις μέρες να προβληματίζεσαι (όπως σχεδόν όλοι βέβαια) με το θέμα των επαγγελματικών σου. Η νέα Σελήνη στο Ζυγό όμως φαίνεται ότι μπορεί στο διάστημα των δύο βδομάδων που θα ακολουθήσουν να φέρει πολύ ενδιαφέροντα νέα. Είναι καιρός να αναζητήσεις εντατικά εργασία αν δεν έχεις, αλλά και να ασχοληθείς με θέματα υγείας και σωματικής κατάστασης. Στις 16 και στις 17 το ενδιαφέρον στρέφεται απότομα σε έναν άλλον τομέα, τον ερωτικό. Είναι εξαιρετικά πιθανό να μπεις σε μια νέα σχέση. Μια άλλη περίπτωση, για τους ήδη δεσμευμένους, είναι μια συνεργασία να φέρει ένα δημιουργικό έργο και χρήματα.

Δίδυμοι
Λίγο μετά την έξοδο του Κρόνου από την ερωτική σου ζωή πραγματοποιείται και μια νέα Σελήνη στο ίδιο σημείο (στις 15), η οποία αρχίζει να αλλάζει την κατάσταση προς το καλύτερο. Και ξαφνικά, εμπλέκεσαι σε ένα δημιουργικό σχέδιο που σε κάνει ευτυχισμένο ή γνωρίζεις έναν άνθρωπο που ξεχωρίζει. Είναι καιρός να αρχίσεις να βλέπεις στην πράξη όλα όσα έμαθες με τόσο κόπο, ταλαιπωρία και ματαιώσεις από τον Κρόνο τα χρόνια που πέρασαν. Το σπίτι επίσης μπορεί να σου φέρει καλά νέα γύρω στις 16 και τις 17. Μπορεί να έχεις την υποστήριξη της οικογένειας, την ενθάρρυνση π.χ. να αλλάξεις καριέρα ή να κάνεις κάτι που θέλεις πολύ ή μπορεί σε μια άλλη περίπτωση να κάνεις μια ενδιαφέρουσα συμφωνία που να αφορά ένα ακίνητο. Όπως φαίνεται ότι έχεις καταλάβει, η εποχή δεν θέλει παθητικότητα, θέλει δράση, πειραματισμό και ρίσκο (με μέτρο). Και θέλει να ασχοληθείς επιτέλους και με αυτά που πραγματικά χρειάζεσαι και επιθυμείς.

Καρκίνος
Η άμεση ανακούφιση στα θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια είναι στο πρόγραμμα, ήδη έχει αποχωρήσει ο πιεστικός Κρόνος από αυτό το σημείο. Στις 15 όμως εκεί ακριβώς πραγματοποιείται και μια υπέρ θετική νέα Σελήνη: Κάθε κίνηση που αφορά το σπίτι ευνοείται, αλλαγές, μετακόμιση, αγοραπωλησία, αλλά ταυτόχρονα ευνοούνται και οι οικογενειακές σου σχέσεις και η κατάσταση ενός μέλους της οικογενείας σου που μπορεί να αντιμετώπιζε δυσκολίες. Κάτι νέο ξεκινάει σε αυτόν τον τομέα. Το δεύτερο μισό του μήνα μπορείς να περιμένεις εξελίξεις και στα επαγγελματικά. Και γύρω στις 16 ο Ερμής και η Αφροδίτη ετοιμάζουν το έδαφος για μια ερωτική γνωριμία. Σε περίπτωση που είσαι ήδη σε σχέση, μπορεί να ξεκινήσεις να ασχολείσαι με κάτι δημιουργικό.

Λέων
Η νέα Σελήνη στις 15 πραγματοποιείται στον οίκο της επικοινωνίας για σένα, που σημαίνει ότι μπορείς να λύσεις προβλήματα, παρεξηγήσεις και να βελτιώσεις κάποιες σχέσεις σου (κάτι που θα είχε ενδιαφέρον να δοκιμάσεις τις επόμενες δύο βδομάδες, γιατί αξεκαθάριστοι λογαριασμοί + εκκρεμότητες = κακό κάρμα). Από την άλλη υπάρχει και η πλευρά της νέας Σελήνης που δείχνει κάποιες νέες συμφωνίες. Δεν είναι απαραίτητο να γίνει κάτι από τη μια μέρα στην άλλη, έτσι κι αλλιώς η επιρροή της έχει διάρκεια. Την ίδια μέρα ο ¶ρης και ο Ουρανός πραγματοποιούν μια άκρως ερωτική όψη, η οποία βέβαια μπορεί να σημαίνει ότι ξεκινάς ένα νέο δημιουργικό έργο. Πάντως, για να επιστρέψουμε στο θέμα της επικοινωνίας, έχε υπόψη σου ότι είναι για σένα ιδιαίτερα σημαντικό αυτή την περίοδο. Οι καλές σχέσεις μπορούν να φέρουν και ψυχολογική ανανέωση στη ζωή σου, αλλά και χρήματα.

Παρθένος
Η εβδομάδα ξεκινάει με μια νέα Σελήνη (στις 15), η οποία πραγματοποιείται στον Ζυγό που συμβολίζει τα εδώ και δύο χρόνια πικραμένα οικονομικά σου. Αυτή η συμπαντική κίνηση, με το που αποχωρεί ο Κρόνος από τον Ζυγό, στο ίδιο σημείο να έρθει λίγες μέρες μετά μια νέα Σελήνη που δείχνει ότι κάτι καινούριο και ελπιδοφόρο ξεκινάει, δεν μπορεί να είναι τυχαία. Την ίδια μέρα έρχονται νέα που αφορούν κοινά οικονομικά, που πιθανώς σχετίζονται με την κατοικία ή ένα ακίνητο. Και μια συμφωνία είναι στο πρόγραμμα. Παρά τα αισιόδοξα νέα, εσύ φαίνεσαι, ψυχολογικά τουλάχιστον, αρκετά κουρασμένος. Και ίσως αυτός να είναι και ένας καλός λόγος για να δώσεις λίγη περισσότερη φροντίδα στον εαυτό σου.

Ζυγός
Στις 15 η νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο ζώδιό σου για να κάνεις μια νέα, θετική και περισσότερο αισιόδοξη και ανάλαφρη νέα αρχή στη ζωή σου. Ο κύκλος που αρχίζει από τώρα έχει διάρκεια ένα χρόνο, ενώ τα αποτελέσματα της νέας Σελήνης θα τα δεις ή θα τα διαισθανθείς στις επόμενες δύο βδομάδες που θα ακολουθήσουν. Την ίδια μέρα ο ¶ρης και ο Ουρανός πραγματοποιούν μια πολύ θετική όψη, που μπορεί να σημαίνει την αρχή μια σχέσης ή συνεργασίας. Και ενώ μπορεί να τρομάζεις με την παρουσία του Κρόνου στα οικονομικά σου, αυτές τις μέρες εκείνος λειτουργεί θετικά και σταθεροποιητικά και κάπως ησυχάζει το άγχος σου.

Σκορπιός
Έπειτα από κάποιες δύσκολες μέρες τις δύο προηγούμενες βδομάδες, έρχεται η νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 15 για να διορθώσει την κατάσταση, μέσα σου κυρίως. Παρένθεση, επειδή προφανώς διεκδίκησες, διαπραγματεύτηκες και εκφράστηκες, δεν έχει σημασία αν έχασες ή κέρδισες. Σημασία έχει το γεγονός ότι υπερασπίστηκες τον εαυτό σου και, όπως και να το κάνουμε, έφυγε ένα βάρος από πάνω σου. Τώρα είναι ώρα και να φροντίσεις τον εαυτό σου. Την ίδια μέρα με τη νέα Σελήνη είναι πιθανό να έχεις νέα από τη δουλειά ή από ένα οικονομικό θέμα που σε απασχολεί. Α, και αυτές τις μέρες που ο Ερμής από το ζώδιό σου σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη, μην μένεις μέσα.

Τοξότης
Το σημαντικότερο νέο της βδομάδας είναι η νέα Σελήνη στον Ζυγό, δηλαδή τον ενδέκατο οίκο σου. Εννοείται ότι τις επόμενες δύο βδομάδες θα είσαι στα πιο κοινωνικά σου, ενώ είναι πιθανό να λάβεις και στήριξη από μια ομάδα. Ο οίκος αυτός αφορά και τις βαθύτερες ευχές και επιθυμίες σου, οπότε καταλαβαίνεις ότι θα διανύσεις μια αρκετά αισιόδοξη περίοδο. Εν τω μεταξύ, ο ¶ρης είναι στο ζώδιό σου και το καλύτερο είναι ότι σχηματίζει μια εξαιρετική όψη με τον Ουρανό, ερωτική όψη που φέρνει θετικότητα, δημιουργικότητα και αισιοδοξία. Παρεμπιπτόντως, αν στη δουλειά προκύπτει ασυνεννοησία, δεν υπάρχει λόγος να χάνεις την αισιοδοξία σου, μπορείς να τη διαχειριστείς και να επιλύσεις το όποιο πρόβλημα.

Αιγόκερως
Θυμάσαι που ο Κρόνος βρισκόταν για πάνω από δύο χρόνια στα επαγγελματικά σου (σιγά μην δεν το θυμόσουν). Εκεί ακριβώς είναι που πραγματοποιείται και η θετικότατη νέα Σελήνη στις 15, λίγες μέρες δηλαδή μετά την αποχώρησή του από το Ζυγό. Και η νέα Σελήνη και η είσοδος της Αφροδίτης στο ίδιο σημείο στο τέλος του μήνα θα μπορούσε να πει κανείς ότι αποτελούν «συμπαντική πρόνοια» που θα φροντίσει τον πιο πονεμένο τομέα της ζωής σου αυτή τη στιγμή, την εργασία και την καριέρα. Η περίοδος της νέας Σελήνης έχει διάρκεια ένα χρόνο και τα αποτελέσματά της θα τα δεις στις επόμενες δύο βδομάδες.

Υδροχόος
Ο οίκος που δέχτηκε τη μεγαλύτερη πίεση τα τελευταία χρόνια λόγω Κρόνου, δέχεται τώρα την εξαιρετική επιρροή της νέας Σελήνης. Οι στόχοι σου για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα είναι πιθανό να ματαιώνονταν, η εκπαίδευσή σου να είχε κάποιες στιγμές προβλήματα ή να δεχόσουν μεγάλες πιέσεις και η οπτική γωνία από την οποία έβλεπες τα πράγματα να μην ήταν και η πιο συμφέρουσα για σένα. Η νέα Σελήνη επαναφέρει τους στόχους σου δίνοντάς σου ξανά την ελπίδα ότι θα τους πετύχεις, μειώνει τα εμπόδια και ανοίγει τα μάτια σου. Κι όμως, η διαφορετική «οπτική γωνία» από την οποία μπορείς να δεις πολλά πράγματα μπορεί να σε βοηθήσει να καταλάβεις πως τελικά τίποτα δεν είναι απόλυτο και ότι έχεις άπειρες δυνατότητες να βρεις λύσεις και να δημιουργήσεις ευκαιρίες. Το τρίγωνο του ¶ρη με τον κυβερνήτη σου Ουρανό την ίδια μέρα και σε φέρνει κοντά σε μια επιθυμία σου και σε βγάζει έξω στον κόσμο για να σου γνωρίσει νέους ανθρώπους. Πρόσεξε λίγο τα κοινά οικονομικά σε μια σχέση ή συνεργασία.

Ιχθύες
Τα τελευταία χρόνια ο Κρόνος εκτός από τις στενές προσωπικές σου σχέσεις, πίεσε και τα οικονομικά σου. Η νέα Σελήνη στις 15 όμως είναι αισιόδοξη και ανακουφιστική, πραγματοποιείται στον οίκο από τον οποίο μόλις αποχώρησε ο Κρόνος και έρχεται για να σε αποζημιώσει ανοίγοντας μια νέα σελίδα σε αυτούς τους τομείς. Την ίδια μέρα ο ¶ρης και ο Ουρανός σχηματίζουν μια πολύ θετική όψη για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου. ¶ρα η εύνοια είναι τριπλή. Μέσα στη βδομάδα παρόλα αυτά φαίνεται ότι μια σχέση ή συνεργασία σε πιέζει, ενδεχομένως εξαντλητικά. Είναι πιθανό να πρέπει να βάλεις τα όριά σου.

Φωτογραφία tzilas_com@instagram

Περισσότερες αστρολογικές προβλέψεις 
από τον Γιώργο Σαλαμά στο StarWalk.gr

× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb