Celebs

Λιβιεράτος: Γιατί πήγα μόνος μου στο ψυχιατρείο

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΟΚΤ 17, 2012

Λιβιεράτος: Γιατί πήγα μόνος μου στο ψυχιατρείο

Ο τραγουδιστής Λάμπης Λιβιεράτος πέρασε έναν εφιάλτη, ο οποίος τον οδήγησε σε ψυχιατρική βοήθεια. Εκτός από τον επώδυνο χωρισμό του με την Εύη Αδάμ, ο Λάμπης Λιβιεράτος θρήνησε και το χαμό του αγαπημένου του αδερφού Ανδρέα. Το καλοκαίρι που πέρασε ο αδερφός του τραγουδιστή αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με το "Πρώτο Θέμα", ο Λ. Λιβιεράτος επισκέφθηκε ψυχίατρο, ο οποίος του συνέστησε να νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική και να διακόψει κάθε επαφή με την Εύη Αδάμ. «Ζήτησα μία ιατρική βοήθεια, όπως χιλιάδες κόσμος. Μπήκα στην ψυχιατρική κλινική με συμβουλή του γιατρού μου και δική μου πρωτοβουλία. Χρειάστηκα ιατρική βοήθεια και τη ζήτησα. Τώρα είμαι πολύ καλύτερα... Προσπαθώ να δω τα πράγματα με ψυχραιμία... Θα τα καταφέρω και θα σταθώ στα πόδια μου», δήλωσε ο τραγουδιστής.

Το δημοσίευμα καταλήγει: «Αυτές τις ημέρες ο γνωστός τραγουδιστής έχει πάρει εξιτήριο και φιλοξενείται σε σε φιλικό σπίτι στην Κηφισιά και συναντάει μόνο μερικούς πολύ κοντινούς του ανθρώπους και τις κόρες του. Ευχαριστεί και ευγνωμονεί τους φίλους, ενώ για την Εύη Αδάμ λέει "Κάνει κι εκείνη ό,τι μπορεί. Όπως και εγώ"».

× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb