Νέα

Yποδέχτηκαν με αρνιά και ρακές δημοσιογράφο του Spiegel!

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΟΚΤ 17, 2012

Yποδέχτηκαν με αρνιά και ρακές δημοσιογράφο του Spiegel!

Mετά τις δικαστικές περιπέτειες ο δημοσιογράφος Ralf Hoppe και οι κτηνοτρόφοι έδωσαν τα χέρια στον Ψηλορείτη με ρακή και αρνιά!

Οι κτηνοτρόφοι του Ηρακλείου ξενάγησαν το δημοσιογράφο του γερμανικού περιοδικού Spiegel, τον οποίο πριν από λίγο καιρό είχαν μηνύσει για συκοφαντική δυσφήμιση για άρθρο του στο περιοδικό.

Το δημοσίευμα του Hoppe που είχε οδηγήσει στην αντιδικία ανέφερε ότι οι κτηνοτρόφοι ένωναν τα κοπάδια των προβάτων τους και τα παρουσίαζαν στους κοινοτικούς ελεγκτές σαν ένα μεγάλο κοπάδι ενός βοσκού, ώστε να καρπωθούν υψηλότερες επιδοτήσεις. Για αυτό το δημοσίευμα είχε μηνύσει ο Σύλλογος Επαγγελματιών Κτηνοτρόφων του Νομού Ηρακλείου για δυσφήμηση και συκοφαντική προσβολή.

Eπιστρατεύθηκαν τρεις δικηγόροι, εργάστηκαν δύο εισαγγελίες, ο Ralf Hoppe ταξίδεψε 2.300 χιλιόμετρα, αλλά μετά τη διευθέτηση της διένεξης ο δημοσιογράφος και οι κτηνοτρόφοι έγιναν φίλοι!

Οι κτηνοτρόφοι, όπως αναφέρουν τα Νέα, όχι μόνο δέχτηκαν να τον συγχωρέσουν, αλλά τον κάλεσαν να γνωρίσει από κοντά τόσο τους ίδιους όσο και τον τρόπο ζωής τους και τις ομορφιές της Κρήτης.

Με πρωτοβουλία του προέδρου του Συλλόγου Κτηνοτρόφων Νομού Ηρακλείου, Κώστα Καράτζη, τον οδήγησαν σε ένα μιτάτο στο Ρούβα, όπου του πρόσφεραν αρνί, κρασί και άφθονη ρακή.

× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb