Νέα

Έξαλλη με δημοσιογράφο η Ζωή Λάσκαρη!


Δημοσίευση ΣΕΠΤ 19, 2012

Έξαλλη με δημοσιογράφο η Ζωή Λάσκαρη!

Όλα ξεκίνησαν όταν η δημοσιογράφος Φοίβη Αθηναίου στα "Νέα", κάνοντας ένα σχόλιο για τις φορολογικές δηλώσεις των τραγουδιστών και συγκεκριμένα για αυτές του Αντώνη Ρέμου, ειρωνεύτηκε τη γνωστή ηθοποιό.

«Η στήλη -υπό το φως των προβολέων της δημοσιότητας στα οικονομικά δεδομένα των καλλιτεχνών του πενταγράμμου- ανακοινώνει το επόμενο εγχείρημα-έκπληξη (μετά τον τσεχοφικό "Βυσσινόκηπο" που θα επιχειρήσει, σε μονόλογο, η μεγάλη μας μονωδός Ζωή Λάσκαρη): ο Αντώνης Ρέμος αποφάσισε να ενδυθεί, επί πίστας, ρόλο Γουίνι στις «Ευτυχισμένες Μέρες» του Μπέκετ, τον οποίο θα ερμηνεύσει μέσα σε σωρό από φορολογικά (και αφορολόγητα) σκουπίδια!».

Η Ζωή Λάσκαρη, απάντησε μέσω Τwitter:

«Η πουλιτζεριανή δημοσιογράφος Φοίβη Αθηναίου (ονοματάκι ξεπατικωτούρα από ανοργασμική ηρωίδα της ροζ λογοτεχνίας) στα ΝΕΑ της 14ης Σεπτεμβρίου συγχέει το θέατρο και το όνομα μου με όρο μουσικής της Ιταλίας του 17ου αιώνα και με τα καλάθια στα μπουζούκια της σύγχρονης Ελλάδας. Βέβαια,\ από την επιλογή της φωτογραφίας και τη χολή όλοι καταλάβαμε που ξημεροβραδιάζεται η γλυκιά μας Φοίβη».

× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb