Celebs

Αποκάλυψη για τις φωτογραφίες της Αλίκης Βουγιουκλάκης νεκρής στο κρεβάτι


Δημοσίευση ΙΟΥΛ 18, 2016

Αποκάλυψη για τις φωτογραφίες της Αλίκης Βουγιουκλάκης νεκρής στο κρεβάτι

Σε λίγες ημέρες συμπληρώνονται είκοσι χρόνια από τον θάνατο της Αλίκης Βουγιουκλάκη. Ήταν 23 Ιουλίου του 1996, όταν η εθνική μας σταρ άφησε την τελευταία της πνοή στο Ιατρικό κέντρο, ύστερα από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο.

Η είδηση του θανάτου της μένει μυστική για μερικά λεπτά, μέχρι να «τακτοποιηθούν» οι απαραίτητες διαδικασίες. Εκείνα τα λεπτά, ο Κλεισθένης, προσωπικός της φωτογράφος της, ζητάει από τα αδέλφια της να την φωτογραφίσει πάνω στο νεκρικό κρεβάτι.

«Ναι, είναι γεγονός ότι ο Κλεισθένης τράβηξε φωτογραφίες με την Αλίκη να έχει μόλις ξεψυχήσει. Δεν μας τις έδωσε ποτέ. Του είχαμε δώσει την άδεια να το κάνει, παρόλο που η Αλίκη ήταν πάρα πολύ χάλια στην όψη, με την προϋπόθεση να μην τις δώσει σε κανέναν. Δεν έπρεπε να τις δει κανένας ξένος, γιατί η εικόνα της ήταν αποτροπιαστική. Ήταν αμακιγιάριστη, αχτένιστη. Ο Κλεισθένης ήταν ο άνθρωπος της οικογένειας που βρισκόταν κοντά της νυχθημερόν. Τότε είχαμε τονίσει ότι πρέπει να τις καταστρέψει» παραδέχεται ο αδερφός της Αλίκης, Τάκης Βουγιουκλάκης στον Νίκο Νικόλιζα και στην εφημερίδα Freddo.

Από την άλλη, ο Βαγγέλης Δασκαλάκος, γιος του Κλεισθένη δηλώνει για τις απαγορευμένες φωτογραφίες: «Θα μπορούσα και μόνο με αυτές τις φωτογραφίες να είχα αγοράσει πολυκατοικίες όταν μου τις ζητούσαν. Δεν θα το έκανα ποτέ. Οι μύθοι πρέπει να παραμένουν μύθοι».

Τα εν λόγω στιγμιότυπα παραμένουν στα συρτάρια του αρχείου του μπαμπά του, και με αυτόν τον τρόπο τονίζεται η αξιοπρέπεια του μεγάλου φωτογράφου απέναντι στον μεγάλο μύθο που λέγεται «Αλίκη».

[ΠΗΓΗ]
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb