Νέα

Εξίτηριο από το νοσοκομείο πήρε ο Κώστας Κόκλας


Δημοσίευση ΜΑΙ 26, 2016

Εξίτηριο από το νοσοκομείο πήρε ο Κώστας Κόκλας

Εξιτήριο πήρε σήμερα το μεσημέρι από το νοσοκομέιο «Άγιος Παύλος» της Θεσσαλονίκης ο Κώστας Κόκλας. Κατά την έξοδό του από το νοσοκομε'ιο, ο ηθοποιός εμφανίστηκε με καλή διάθεση παρέα με την αδερφή του Αλίκη και πολλούς φίλους και συνεργάτες. Έκανε μάλιστα δηλώσεις και στους δημοσιογράφους, λέγοντας πως αισθάνεται καλά και πως θα ξεκουραστεί στιο σπίτι του στην Αθήνα μέχρι να αναρρώσει πλήρως. 

Ο ηθοποιός μεταφέρθηκε το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, εσπευσμένα στο νοσοκομείο, καθώς υπέστη έμφραγμα στο Ράδιο Σίτυ της Θεσσαλονίκης κατά τη διάρκεια της παράστασης «Γαμπροί για πούλημα», όπου πρωταγωνιστεί.

Ο Κ΄ωστας Κόκλας αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και είχε έντονη εφίδρωση. Αφού ολοκλήρωσε τη σκηνή του, οι πόνοι έγιναν αφόρητοι με αποτέλεσμα οι συνάδελφοι του να διακόψουν την παράσταση. Ο συντονιστής διευθυντής της καρδιολογικής κλινικής του νοσοκομείου «Άγιος Παύλος»,Γιάννης Τσούνος,είχε μιλήσει στο protothema.gr για την κατάσταση της υγείας του αγαπητού ηθοποιού.

«Ο ηθοποιός ήρθε στο νοσοκομείο με σημάδια εμφράγματος την Κυριακή το απόγευμα και αμέσως αντιμετωπίστηκε η κατάστασή του με αγγειοπλαστική και στεντ. Η ψυχολογία του μετά το χειρουργείο είναι πολύ καλή», είχε πει χαρακτηριστικά ο κ.Τσούνος.

× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb