Η καλύτερη ελληνική μουσική από τα κανάλια του Arion Radio. Mουσικά νέα, videos, εκδηλώσεις και καθημερινά ειδήσεις που σου φτιάχνουν τη μέρα.
Ψυχαγωγία

Ακυρώνουν την περιοδεία τους οι Metallica ‑ Σε κέντρο αποτοξίνωσης ο Hetfield

Τι αναφέρει η ανακοίνωση των υπολοίπων μελών της μπάντας

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΣΕΠΤ 28, 2019

Ακυρώνουν την περιοδεία τους οι Metallica ‑ Σε κέντρο αποτοξίνωσης ο Hetfield

Απογοήτευση για τους φίλους των Metallica αλλά και ανησυχία για τον James Hetfield έφεραν οι τελευταίες ανακοινώσεις του συγκροτήματος. Σύμφωνα με σειρά αναρτήσεων στο twitter, τα μέλη του συγκροτήματος Lars Ulrich, Kirk Hammett και Robert Trujillo ενημέρωσαν το κοινό πως η περιοδεία τους σε Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία αναβάλλεται καθώς ο τραγουδιστής της μπάντας, James Hetfield, μπήκε ξανά σε κέντρο αποτοξίνωσης.

«Όπως οι περισσότεροι από εσάς γνωρίζετε, ο James δίνει, εδώ και αρκετά χρόνια, μάχη με την εξάρτηση. Δυστυχώς, για ακόμη μια φορά έπρεπε να μπει σε πρόγραμμα αποτοξίνωσης».

«Με λύπη ενημερώνουμε τους fans και τους φίλους μας οτι αναγκαζόμαστε να ακυρώσουμε την επερχόμενη περιοδεία μας σε Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία.

Όπως οι περισσότεροι από εσάς μπορεί να γνωρίζετε, ο αδελφός μας James παλεύει με την εξάρτηση για πολλά χρόνια. Τώρα, δυστυχώς, χρειάστηκε να ξαναμπεί σε πρόγραμμα για να θεραπευτεί ξανά.

Σκοπός μας είναι να επιστρέψουμε στην περιοχή, μόλις το επιτρέψουν η υγεία και οι άλλες υποχρεώσεις μας. Θα σας ενημερώσουμε το συντομότερο που μπορούμε», ανέφεραν χαρακτηριστικά, γνωστοποιώντας τους τρόπους με τους οποίους θα γίνει η επιστροφή των χρημάτων σε όσους είχαν ήδη αγοράσει εισιτήριο για τις συναυλίες.

Το ζήτημα των εξαρτήσεων του Hetfield είχε αναφερθεί για πρώτη φορά στο ντοκιμαντέρ "Some Kind Οf Monster".

Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb