Η καλύτερη ελληνική μουσική από τα κανάλια του Arion Radio. Mουσικά νέα, videos, εκδηλώσεις και καθημερινά ειδήσεις που σου φτιάχνουν τη μέρα.
Dolce Vita

Αγοράστε ότι προϊόντα θέλετε χωρίς να πάτε στο Supermarket

Πάνω από 14.000 ετοιμοπαράδοτα προϊόντα από επώνυμα brands αλλά και τοπικούς παραγωγούς

Γράφει ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΕΡΔΑΡΗΣ
Δημοσίευση ΜΑΡ 16, 2020

Αγοράστε ότι προϊόντα θέλετε χωρίς να πάτε στο Supermarket
Photo by Scott Warman on Unsplash

Πλέον το supermarket είναι διαδικτυακό με στόχο να αξιοποιήσει τα πλεονεκτήματα και την ευκολία του ηλεκτρονικού εμπορίου στο χώρο των τροφίμων και ειδών super market και να παρέχει μια ολοκληρωμένη υπηρεσία στο κοινό.

Στο kritikos-easy.gr οι πελάτες θα βρουν πάνω από 10.000 ετοιμοπαράδοτα προϊόντα σε επώνυμα brands αλλά και τοπικούς παραγωγούς, τα οποία μπορούν να παραλάβουν στο χώρο τους μέσα σε λίγες ώρες. Φρέσκα φρούτα, λαχανικά, κρέατα και γαλακτοκομικά, βρεφικά είδη και απορρυπαντικά, είδη προσωπικής φροντίδας, pet food, ακόμη και μικρές ηλεκτρικές συσκευές είναι διαθέσιμες για να καλύψουν ό,τι χρειάζεται ένα νοικοκυριό σε καθημερινή βάση.

Οι αγορές γίνονται ηλεκτρονικά, εύκολα και γρήγορα, με δυνατότητα πληρωμής με κάρτα ή με μετρητά κατά την παράδοση σε ένα από τα πιο φιλικά και εύχρηστα sites.

Επιπλέον το kritikos-easy.gr παραδίδει δωρεάν παραγγελίες αξίας άνω των 50 ευρώ, ενώ εξυπηρετεί παραγγελίες και κάτω από 50 ευρώ με μικρή χρέωση μεταφορικών.

Βρείτε το ΕΔΩ

Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb