Η καλύτερη ελληνική μουσική από τα κανάλια του Arion Radio. Mουσικά νέα, videos, εκδηλώσεις και καθημερινά ειδήσεις που σου φτιάχνουν τη μέρα.
Παράξενα

Το δέντρο με τους πολυελαίους που έφερε πολλά προβλήματα στον ιδιοκτήτη

Εδώ έγιναν προτάσεις γάμου, αρραβώνες και βίντεο κλιπ

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΜΑΡ 26, 2020

Το δέντρο με τους πολυελαίους που έφερε πολλά προβλήματα στον ιδιοκτήτη

Tο δέντρο που βλέπετε ανήκει στον κύριο Tenenbaum ο οποίος για δική του ευχαρίστηση έφτιαξε ένα installation στο Silver Lake του Los Angeles.

Εκεί μέχρι πρότινος πήγαιναν ζευγαράκια, τουρίστες και όποιος ήθελε να κάνει πρόταση γάμου. Εδώ έγιναν προτάσεις γάμου, αρραβώνες και βίντεο κλιπ! Ήταν ένα από τα πιο γνωστά αξιοθέατα της περιοχής!

Το πρόβλημα είναι πως το δέντρο βρίσκεται σε ένα σημείο της αυλής του που κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει πεζοδρόμιο. Οι γείτονες επίσης διαμαρτύρονταν έντονα πως γέμισε η περιοχή τους τουρίστες και πως εκείνοι δεν ήθελαν κάτι τέτοιο.

Και έτσι οι αρχές του ζήτησαν να σβήσει τους πολυελαίους και να βγάλει την όμορφη κούνια που κρεμόταν από τα κλαδιά του. 

Ο Tenenbaum, ο οποίος μισθώνει το σπίτι του από το 1920 δίπλα στο δέντρο, συνεργάζεται αυτή την περίοδο με το γραφείο του τοπικού συμβούλου για να εξασφαλίσει άδεια που χορηγεί «υπό όρους παραβίαση» σε δημόσιο δικαίωμα διέλευσης.

View this post on Instagram

A post shared by Tinna Andersson (@tinnandersson) on

View this post on Instagram

A post shared by tinyrobot (@tinyrobotapp) on

Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb