Η καλύτερη ελληνική μουσική από τα κανάλια του Arion Radio. Mουσικά νέα, videos, εκδηλώσεις και καθημερινά ειδήσεις που σου φτιάχνουν τη μέρα.
Νέα

Τροφές πριν το σeξ: Ποιες πρέπει να αποφύγετε

Κάποιες τροφές σχεδόν απαγορεύονται πριν από την σeξουαλική επαφή

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΙΟΥΝ 06, 2020

Τροφές πριν το σeξ: Ποιες πρέπει να αποφύγετε
@todaysbody.com

Κάποιες τροφές σχεδόν απαγορεύονται πριν από την σeξουαλική επαφή, αφού σχετίζονται άμεσα με τις σeξουαλικές μας επιδόσεις. Αν λοιπόν επιλέξετε να τις καταναλώσετε πριν το σeξ, τότε μόνο σeξ δεν θα θέλετε να κάνετε, αφού μπορεί να προκαλέσουν πτώση της λίμπιντο, να νιώσετε δυσφορία ή να σας φέρουν ακόμα και υπνηλία.

Κόκκινο κρέας

Συνήθως πρόκειται για ένα λιπαρό κρέας και όταν ξεκινάς να το χωνεύεις, ο οργανισμός καταβάλει μεγαλύτερη προσπάθεια από άλλες τροφές. Η ενέργεια που καταναλώνει είναι μεγαλύτερη και είναι πολύ πιθανό, να σας πιάσει μια υπνηλία και να μην έχετε δυνάμεις για να κάνετε σeξ.

Τυριά

Πολλοί άνθρωποι, ακόμα και χωρίς να το γνωρίζουν, έχουν δυσανεξία στη λακτόζη. Ο οργανισμός δηλαδή διασπά δύσκολα τροφές που την περιέχουν, με αποτέλεσμα και εδώ να καταναλώνεται περισσότερη ενέργεια, ενώ τα τυριά ίσως σας προκαλέσουν φούσκωμα και πόνο στην κοιλιά ή το στομάχι σας.

Καφές

Πριν το σeξ δεν είναι και ό, τι καλύτερο θα επιλέγατε να κάνετε. Ο καφές μπορεί να έχει επιπτώσεις στα επινεφρίδια, τα οποία παράγουν τις ορμόνες που ευθύνονται για το στρες. Αν καταναλώσετε μεγάλη ποσότητα καφέ πριν το σeξ, τότε μπορεί να σας πιάσει άγχος ή ταχυπαλμία, με αποτέλεσμα η διάθεσή σας να μειωθεί.

Αλκοόλ

Εδώ κρύβεται μια μεγάλη παγίδα. Σε μικρές ποσότητες, το αλκοόλ μπορεί να ενισχύσει την εpωτική διάθεση, να μας απελευθερώσει και το σeξ να είναι καλύτερο. Σε μεγάλες όμως ποσότητες, φέρνει ζαλάδα, ανακατωσούρα και ναυτία. Οι άνδρες που έχουν πιει πολύ έχουν μικρότερης διάρκειας αλλά και ισχύος στuση, ενώ οι γυναίκες έχουν μεγαλύτερη υπνηλία.

Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb