Η καλύτερη ελληνική μουσική από τα κανάλια του Arion Radio. Mουσικά νέα, videos, εκδηλώσεις και καθημερινά ειδήσεις που σου φτιάχνουν τη μέρα.
Celebs

Σε χωριστά σπίτια η Kim Kardashian και ο Kanye West

«Το τελευταίο πράγμα που θέλει είναι ένα διαζύγιο»


Δημοσίευση ΙΟΥΝ 05, 2020

Σε χωριστά σπίτια η Kim Kardashian και ο Kanye West

Η Kim Kardashian και ο 42χρονος σύζυγός της Kanye West γιόρτασαν έξι χρόνια γάμου το Σαββατοκύριακο.

Η 39χρονη σταρ φέρεται να εξέτασε την ιδέα να περάσει χρόνο εκείνη και ο σύζυγός της σε διαφορετικά σπίτια «έως ότου αρθεί η καραντίνα», ανέφερε πηγή στη βρετανική Sun την Πέμπτη.

«Τα πράγματα είναι δύσκολα ανάμεσα στην Kim και τον Kanye επειδή δεν περνούν συνήθως τόσο πολύ χρόνο μαζί, αλλά δεν θέλει διαζύγιο», ισχυρίστηκε πηγή.

Η Kim προφανώς «θεωρεί τον γάμο της με τον Kanye και την οικογένειά τους μεγάλη επιτυχία», αφού είναι η μόνη αδερφή [στην οικογένειά της] που είναι παντρεμένη.

Η πηγή είπε ότι η Kardashian σκέφτεται τον εαυτό της και τον ράπερ «ως ζευγάρι δύναμης».

Η Kim και ο Kanye άρχισαν να βγαίνουν ραντεβού το 2012 μετά από μια μακρά φιλία. Παντρεύτηκαν δύο χρόνια αργότερα στις 24 Μαΐου 2014.

«Το τελευταίο πράγμα που θέλει είναι ένα διαζύγιο - ειδικά επειδή η δημόσια αντίδραση μετά το δεύτερο διαζύγιο της ήταν αφόρητη», πρόσθεσε η πηγή.

Η πηγή συνέχισε: «Αυτό που πιστεύω ότι θα συμβεί είναι ότι θα περάσουν χρόνο σε διαφορετικά σπίτια - αλλά όχι διαζύγιο».

[ΠΗΓΗ]
Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb