ΜΟΔΑ
ΚΕΡΔΙΣΤΕ

Δες τους νικητές: To φόρεμα που πάει σε όλες από τη MAnnequin Collection

Ταιριάζει σε όλους τους σωματότυπους και είναι απλά πανέμορφο!
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δες τους νικητές: To φόρεμα που πάει σε όλες από τη MAnnequin Collection

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κάνε δικό σου ένα φόρεμα που έγινε best seller από τη MAnnequin Collection γιατί πάει σε όλους τους σωματότυπους και είναι απλά πανέμορφο!

Το φόρεμα που λάτρεψαν οι γυναίκες γιατί ταιριάζει σε όλες και εξυπηρετεί πολλές περιπτώσεις - ένα μίνι φόρεμα, ιδανικό για ένα ποτό μετά την παραλία, για βραδινά κοκτέιλ ή για να το φορέσεις αν είσαι καλεσμένη σε γάμο!

Είναι φτιαγμένο από ελαφριά βαμβακερή ποπλίνα ιδανική για το καλοκαίρι, σε λευκές και παστέλ αποχρώσεις (ροζ και μέντα - το κορυφαίο χρώμα αυτής της σεζόν!)

Κάντο δικό σου και θα μας θυμηθείς - κάνοντας κλικ εδώ και ακολουθώντας τα βήματα στο Instagram!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ! Kέρδισε το best seller φόρεμα που πάει σε όλες από τη MAnnequin Collection! Κάνε δικό σου ένα φόρεμα που έγινε best seller από τη MAnnequin Collection γιατί πάει σε όλους τους σωματότυπους και είναι απλά πανέμορφο! 1. Κάνε follow το @pinkgr.official 2. Kάνε follow την @themannequincollection 3. Τag μια φίλη σου Το φόρεμα που λάτρεψαν οι γυναίκες γιατί ταιριάζει σε όλες και εξυπηρετεί πολλές περιπτώσεις - ένα μίνι φόρεμα, ιδανικό για ένα ποτό μετά την παραλία, για βραδινά κοκτέιλ ή για να το φορέσεις αν είσαι καλεσμένη σε γάμο! Είναι φτιαγμένο από ελαφρύ βαμβακερή ποπλίνα ιδανική για το καλοκαίρι, σε λευκές και παστέλ αποχρώσεις (ροζ και μέντα - το κορυφαίο χρώμα αυτής της σεζόν!)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pink.gr (@pinkgr.official) στις

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
3 / position1: 142 / position2: 531
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb