SKIN CARE
ΚΕΡΔΙΣΤΕ

Ο καλύτερος οδηγός για αντηλιακά και after sun της αγοράς από 10 ευρώ

Το ψάξαμε πολύ, γυρίσαμε τα e-shops, τα δοκιμάσαμε, στα προτείνουμε
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Ο καλύτερος οδηγός για αντηλιακά και after sun της αγοράς από 10 ευρώ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πριν αφήσεις το κορμί σου στο έλεος του ήλιου προμηθεύσου όσα χρειάζεσαι για να το κρατήσεις υγιές και φρέσκο. 

Δυο συμβουλές για σένα, όποιο αντηλιακό και να διαλέξεις:

1.Φροντίζουμε να ανακινήσουμε το μπουκάλι του αντιηλιακού ώστε να αναμειχθεί καλά το προϊόν και να υπάρχει ομοιόμορφη κατανομή των αντιηλιακών φίλτρων κατά την εφαρμογή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

2. Εφαρμόζουμε το αντιηλιακό σε στεγνό δέρμα περίπου 30 λεπτά πριν από την έκθεσή μας στον ήλιο, ώστε να απορροφηθεί πλήρως από την επιδερμίδα.

ΣΩΜΑ

Η Caudalie είναι μια εταιρεία που όσες τη δοκιμάζουν δεν την αλλάζουν. Αυτό είναι το δικό της αντηλιακό, για το πρόσωπο και το σώμα, κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμα και τους πιο ευαίσθητους. Ενυδατώνει και επιτρέπει στο δέρμα να αποκτήσει ένα φυσικό, λαμπερό μαύρισμα, αποτρέποντας ταυτόχρονα την εμφάνιση ρυτίδων.

Αγόρασέ το εδώ

Η Avene έχει δώσει τις εξετάσεις της στα προιόντα που λανσάρει κάθε χρόνο και είναι μια σταθερή επιλογή. Το αντηλιακό της σε σπρέι Avene Protection Moderee Spray Spf20 είναι πολύ ανθεκτικό στο νερό, έχει μια ευρεία προστασία UVB-UVA και είναι φωτοσταθερό - δηλαδή δεν αλλοιώνεται όταν εκτίθεται στην ηλιακή ακτινοβολία.

Αγόρασέ το εδώ

Φέτος η Luxurious ακούγεται πολύ γιατί είναι οικονομική και έχει και ωραία συνδυαστικά πακέτα για σώμα και πρόσωπο. Το συγκεκριμένο λάδι ενυδατώνει την επιδερμίδα σε βάθος και χαρίζει γρήγορο, έντονο και χρυσαφένιο μαύρισμα που διαρκεί. Δεν αφήνει λιπαρό υπόλειμμα.

Αγόρασέ το εδώ

Αυτή κι αν είναι καλή προσφορά - πακέτο Nuxe, Nuxe Sun Tanning Oil και Tanning Oil for Face & Body και τα δυο με SPF30. Υψηλή αντηλιακή και αντιγηραντική προστασία, που προσφέρει λαμπερό μαύρισμα με μη λιπαρό αποτέλεσμα. Ενισχύει την διαδικασία του μαυρίσματος, ενυδατώνει και θρέφει το δέρμα, ενώ δεν περιέχει σιλικόνη, οινόπνευμα και ορυκτέλαια.

Αγόρασέ το εδώ

Αν θες να νιώσεις τροπικάνα, σαν να ήρθες κατευθείαν από την Ταϊτή, το μοναδικό λάδι σώματος MONOI TIKI.  Κύριο συστατικό του το λάδι καρύδας· δεν περιέχει συνθετικές ή χρωστικές ουσίες και μέσα στο πλαστικό μπουκάλι θα βρείτε και ένα μικρό κομμάτι από το κατ' εξοχήν λουλούδι της Ταϊτής, την γαρδένια. 

Αγόρασέ το εδώ

ΠΡΟΣΩΠΟ

Αν πραγματικά θέλεις υψηλή προστασία στο πρόσωπο γιατί το δέρμα σου είναι λευκό και ευαίσθητο, τότε, πρέπει να επιλέξεις το αντηλιακό της Bioderma Photoderm Max με δείκτη 50+. Πολύ υψηλή αντηλιακή προστασία με φινίρισμα στεγνής αφής, ιδανική για όλους τους τύπους δέρματος ακόμα και για μικτό προς λιπαρό δέρμα.

Αγόρασέ το εδώ

Μας άρεσε πολύ το αντηλιακό προσώπου της Garden of Panthenols. Πρωτοποριακή κρέμα προσώπου CC Color Cream Matte, με πολλαπλά οφέλη, λόγω των εξαιρετικά δραστικών συστατικών της. Κατάλληλη και για λιπαρά δέρματα λόγω της Βιταμίνης Β3 που περιέχει, η οποία καταπολεμά τις αιτίες που ευνοούν την υπερέκκριση σμήγματος. Χαρίζει υψηλή κάλυψη και ματ αποτέλεσμα.

Αγόρασέ το εδώ

Το αντηλιακό με κόκκινο σταφύλι του Κορρέ για το πρόσωπο έχει δράση κατά των πανάδων, με ανάλαφρη υφή για άμεση απορρόφηση και ματ αποτέλεσμα.

Αγόρασέ το εδώ

AFTER SUN

Για μετά τον ήλιο, δοκίμασε το body yogurt του Body Shop, Cool Cucumber, με την συ γκλο νι στι κή μυρωδιά, από την special edition σειράς περιποίησης σώματος, που ξεδιψά την επιδερμίδα και παράλληλα τη δροσίζει στη στιγμή. 

Αγόρασέ το εδώ

Γαλάκτωμα after sun Tzimas, που ενυδατώνει και καταπραΰνει το ταλαιπωρημένο από την ηλιακή ακτινοβολία δέρμα, συμβάλλοντας στην αντιμετώπιση του ηλιακού ερυθήματος.

Αγόρασέ το εδώ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
19 / position1: 133 / position2: 399
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb