Η καλύτερη ελληνική μουσική από τα κανάλια του Arion Radio. Mουσικά νέα, videos, εκδηλώσεις και καθημερινά ειδήσεις που σου φτιάχνουν τη μέρα.
Celebs

Γιαννόπουλος: Θα έπρεπε να μου δίνουν δικαιώματα για το «Πώς τους πετσόκοψες έτσι ρε;»

Την είχε πει στην ταινία του Γιάννη Οικονομίδη, «Το μικρό ψάρι»


Δημοσίευση ΙΟΥΛ 06, 2020

Γιαννόπουλος: Θα έπρεπε να μου δίνουν δικαιώματα για το «Πώς τους πετσόκοψες έτσι ρε;»

Μια από τις φράσεις που ακούγονται συχνά είτε στην τηλεόραση είτε στο δρόμο ανάμεσα σε παρέες είναι το «Πώς τους πετσόκοψες έτσι, ρε;».

Η φράση αυτή ανήκει στον ηθοποιό Γιώργο Γιαννόπουλο ο οποίος την είχε πει στην ταινία του Γιάννη Οικονομίδη, «Το μικρό ψάρι».

Οι τηλεοπτικές κάμερες, εντόπισαν τον Γιώργο Γιαννόπουλο, στην πρεμιέρα της νέας θεατρικής παράστασης, «Η ζωή μετά» όπου και πρωταγωνιστεί και φυσικά ρωτήθηκε για την ατάκα αυτή που έχει γίνει viral.

«Κανονικά θα έπρεπε να μου δίνουν δικαιώματα, για να βγάζαμε και εμείς κανένα φράγκο! Έχω πει και άλλες viral ατάκες! Πάντα κάτι κάνω. Και τώρα στο J2US πάλι κάτι είπα» ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός.

Και πρόσθεσε: «Δηλαδή πάντα βάζω ένα στοιχείο της προσωπικότητας μου σε ότι κάνω. Με το «πως του πετσόκοψες έτσι ρε μαλ@@@» όχι, δεν περίμενα ότι θα γίνει τέτοιος χαλασμός Κυρίου.

Μου έδειξαν στο Tic Tok ότι γίνεται ο χαλασμός Κυρίου! Δηλαδή τρελάθηκα. Δεν το ήξερα, δεν το είχα δει και γίνεται ο χαμός».

[ΠΗΓΗ]
Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb