Η καλύτερη ελληνική μουσική από τα κανάλια του Arion Radio. Mουσικά νέα, videos, εκδηλώσεις και καθημερινά ειδήσεις που σου φτιάχνουν τη μέρα.
Dolce Vita

Τι δείχνει για εσένα η στάση που κοιμάσαι

Πολλά περισσότερα από όσα νομίζει

Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΙΟΥΛ 13, 2020

Τι δείχνει για εσένα η στάση που κοιμάσαι

Ο καθένας έχει τον δικό του τρόπο να κοιμάται, αυτόν που τον βολεύει και τον έχει συνηθίσει. Δεν μπορείτε να φανταστείτε όμως πόσα δείχνει για τον χαρακτήρα σας αυτή η συνήθεια.

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, αποκαλύφθηκε λοιπόν ότι η στάση που κοιμάται κάποιος σχετίζεται πολύ με την προσωπικότητα του.

Αν θέλεις να δεις τι ισχύει για την δική σου περίπτωση και τι λέει η στάση ύπνου σου για εσένα, τότε δες τις εξηγήσεις που δίνουν οι ειδικοί.

1. Αν κοιμάσαι με τα γόνατα κολλημένα στο πλάι, τότε είσαι ένας ήρεμος και αξιόπιστος άνθρωπος, που δε φοβάται το μέλλον, ούτε μπορούν να τον προβάλλουν εύκολα. Είσαι πάντα χαμογελαστό και αισιόδοξο άτομο και μπορείς να προσαρμοστείς πολύ εύκολα στις αλλαγές.

2. Αν κοιμάσαι σε εμβρυακή στάση, έχεις συχνά ανάγκη για προστασία, κατανόηση και συμπάθεια, ενώ έτσι προσπαθείς να απομακρύνεις τα προβλήματα σου. Η καλύτερη διέξοδος για εσένα είναι η ζωγραφική, ο χορός, αλλά και το blogging.

3. Αν προτιμάς να κοιμάσαι μπρούμητα με τα χέρια και τα πόδια σου να πέφτουν δεξία και αριστερά, τότε είσαι γεννημένος/η ηγέτης. Είσαι ένα παρορμητικό άτομο, όμως θέλεις να έχεις πρόγραμμα στη ζωή σου για αυτό κανονίζεις τα πάντα, ενώ δεν σου αρέσουν καθόλου οι εκπλήξεις. Διακατέχεσαι από επιμονή και υπευθυνότητα.

4. Αν κοιμάσαι ανάσκελα, τότε είσαι ένα θετικό και αισιόδοξο άτομο που βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο της προσοχής και αγαπά την καλή παρέα. Εκτιμάς και ζεις κάθε λεπτό της ημέρας και ξέρεις να περνάς καλά όπως και αν σου έρθουν τα πράγματα.

Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb