Η καλύτερη ελληνική μουσική από τα κανάλια του Arion Radio. Mουσικά νέα, videos, εκδηλώσεις και καθημερινά ειδήσεις που σου φτιάχνουν τη μέρα.
Celebs

Φαίη Σκορδά: Αυτή είναι η αλήθεια για τις φήμες περί γάμου

Δημοσιεύματα ήθελαν την παρουσιάστρια να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας με το Νίκο Ηλιόπουλο

Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΙΟΥΛ 14, 2020

Φαίη Σκορδά: Αυτή είναι η αλήθεια για τις φήμες περί γάμου

Να πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η Φαίη την Κυριακή πόσταρε στο της στο Instagram μια φωτογραφία που την έδειχνε να φοράει ένα δαχτυλίδι, πυροδοτώντας άθελά της τα σχόλια για το αν είναι βέρα ή όχι (η φωτογραφία συνοδευόταν από τη λεζάντα: «Πόσο ευγνώμων είμαι που έχω ανθρώπους που μ’ αγαπάνε αληθινά! Αυτή είναι η δύναμή μου. Στην υγειά σας»).

Αυτή είναι η φωτογραφία:

Αμέσως ξείνησε μια συζήτηση για τον επικείμενο (;) γάμο της Φαίης και του Νίκου Ηλιόπουλου, κάτι όμως που δεν ισχύει σε καμία των περιπτώσεων, όπως μπορεί να επιβεβαιώσει το newsbomb.gr.

Ποια είναι η αλήθεια

Από το περιβάλλον της γνωστής παρουσιάστριας μας μετέφεραν με κάθε ασφάλεια πως όχι μόνο δεν υπάρχει γάμος, αλλά το ζευγάρι δεν έχει μπει καν στην διαδικασία συζήτησης.

Όσο για το... πολυθρύλητο δαχτυλίδι; Αυτό είναι παλιό, τουλάχιστον διετίας, το οποίο η Φαίη έχει φορέσει αρκετές φορές στην εκπομπή και δεν είναι σε καμία περίπτωση δαχτυλίδι γάμου.

Ορίστε το δαχτυλίδι σε φωτογραφία 30 εβδομάδων πριν:

Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb