Η καλύτερη ελληνική μουσική από τα κανάλια του Arion Radio. Mουσικά νέα, videos, εκδηλώσεις και καθημερινά ειδήσεις που σου φτιάχνουν τη μέρα.
Celebs

Η «κόντρα» Βάνιας – Ιωάννας Μαλέσκου καλά κρατεί

«Δεν φοβάμαι τίποτα, ξέρω να μοιράζομαι»


Δημοσίευση ΣΕΠΤ 16, 2020

Η «κόντρα» Βάνιας – Ιωάννας Μαλέσκου καλά κρατεί

Μια νέα «κόντρα» έχει ξεσπάσει στην ελληνική τηλεόραση και μάλιστα κάτω από την στέγη του ΣΚΑΪ. Πρωταγωνίστριες η Ματίνα Νικολάου και η Ιωάννα Μαλέσκου.

Όλα ξεκίνησαν όταν η συνεργάτιδα του Νίκου Μουτσινά, «Βάνια» προχώρησε στην «αρπαγή» της «Balloo», του αγαπημένου τετράποδου της παρουσιάστριας της εκπομπής «Love It».

«Πρέπει η Βάνια να καταλάβει ότι κάποια πράγματα θα μπουν σε μια σειρά» έστειλε η Ιωάννα Μαλέσκου το μήνυμα της στην ηθοποιό μέσω της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι».

Το μεσημέρι της Τετάρτης, η «Βάνια» λοιπόν θέλησε να στείλει τη δική της απάντηση στην παρουσιάστρια και βρήκε έναν πρωτότυπο τρόπο καθώς «δανείστηκε» το φόρεμα της.

«Αρχικά θέλω να πω στην Ιωάννα ότι εγώ δεν φοβάμαι τίποτα, εγώ ξέρω να μοιράζομαι και γι’ αυτό ακριβώς το λόγο φόρεσα το φόρεμα της και την προκαλώ να έρθει στη δική μου την γκαρνταρόμπα και να πάρει ένα φουστάνι μου» είπε η «Βάνια».

[ΠΗΓΗ]
Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb