Η καλύτερη ελληνική μουσική από τα κανάλια του Arion Radio. Mουσικά νέα, videos, εκδηλώσεις και καθημερινά ειδήσεις που σου φτιάχνουν τη μέρα.
Νέα

Ο Ντόναλντ Τραμπ το` ριξε στο χορό και έγινε viral

Yποσχέθηκε επίσης ότι θα κάνει την Αμερική ξανά μια ασφαλή και σπουδαία χώρα


Δημοσίευση ΟΚΤ 14, 2020

Ο Ντόναλντ Τραμπ το` ριξε στο χορό και έγινε viral

Στο... χορό το έχει ρίξει ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, σε μία απέλπιδα προσπάθεια να τονώσει τη δημοτικότητά του που βαίνει μειούμενη ενώ πλησιάζουν οι εκλογές του Νοεμβρίου.

Στη προεκλογική του συγκέντρωση χθες στην Πενσυλβάνια, ο Αμερικανός πρόεδρος υποστήριξε στην ομιλία του ότι νιώθει πολύ καλά, ότι θέλει να τους φιλήσει όλους κι όταν τελείωσε το αφήγημά του άρχισε να λικνίζεται επιδεικνύοντας τις χορευτικές του ικανότητες.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, o Τραμπ ξεκίνησε το χορό αφότου είπε σε όσους έχουν νοσήσει από COVID-19 ότι «ένιωσε τον πόνο τους» και άρχισε να καυχιέται ότι έχει πλέον ανοσία στον ιό.

Yποσχέθηκε επίσης ότι θα «κάνει την Αμερική ξανά μια ασφαλή και σπουδαία χώρα. Και τότε άρχισε να χορεύει...

Ο Αμερικανός πρόεδρος ξεκίνησε με μερικές αδέξιες κινήσεις στη σκηνή κάνοντας μπουνίτσες τα χέρια του, όπως άλλωστε φαίνεται και στο επίμαχο βίντεο.

Μετά την Φλόριντα και την Πενσυλβάνια σειρά έχει σήμερα η Αιόβα με τον ένοικο του Λευκού Οίκου να βάζει τα δυνατά του για να αντιστρέψει το δυσμενές σε βάρος του κλίμα.

[ΠΗΓΗ]
Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb