ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Ξεκινά η εποχή του Τοξότη: Τι θετικές αλλαγές μας φέρνει

Τι θα φέρει αυτός ο μήνας στα ζώδια
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Ξεκινά η εποχή του Τοξότη: Τι θετικές αλλαγές μας φέρνει

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κυβερνημένος από τον τυχερό Δία - τον πλανήτη της αφθονίας, της εξέλιξης, της ευκαιρίας και σοφίας - δεν είναι περίεργο ότι όποιος γεννιέται κάτω από το ζώδιο του Τοξότη αναζητά συνεχώς τις περιπέτειες.

Το συναισθηματικό νόημα της περιόδου του Τοξότη 2020 αφορά τον ενθουσιασμό, γιατί δεν υπάρχει τίποτα πιο ευχάριστο από το να ζεις το τώρα!

Η εποχή του Τοξότη σας ενθαρρύνει να αναλάβετε περισσότερα ρίσκα και, το πιο σημαντικό, σας υπενθυμίζει να έχετε πίστη στις επιλογές και τις αποφάσεις σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με αυτοπεποίθηση και ζωντάνια, ο Τοξότης σηκώνει το τόξο του, σαν να βάζει έναν αόρατο στόχο προς τον ουρανό με ελπίδα για ένα θαύμα. Αυτή η εποχή είναι εδώ για να τροφοδοτήσει τον περιπετειώδη εαυτό σας.

Κάπως μέσα σας, αλλάζετε, και αρπάζετε τη ζωή από τα μαλλιά, όσο δύσκολη κι αν είναι.

Τα λάθη είναι μέρος της ζωής, οπότε δεν υπάρχει λόγος να σχεδιάζετε κάθε σας κίνηση με το φόβο ότι κάτι θα στραβώσει. Πρώτον, δεν είναι ρεαλιστικό, και δεύτερον, δεν υπάρχει πιθανότητα να πάνε όλα κατ'ευχήν στην πραγματική ζωή - πάντα κάτι θα σας δυσκολέψει - όμως εδώ είναι το μεγάλο μυστικό - ο Τοξότης σας υπενθυμίζει να κοιτάξετε πέρα από το λάθος και τη δυσκολία. Δείτε τη ζωή σαν κάτι που αλλάζει διαρκώς και όλες οι άσχημες στιγμές κάποια στιγμή τελειώνουν. Τότε απλώς στρέψτε το στόχο σας ξανά προς τα αστέρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
5 / position1: 206 / position2: 513
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb