Η καλύτερη ελληνική μουσική από τα κανάλια του Arion Radio. Mουσικά νέα, videos, εκδηλώσεις και καθημερινά ειδήσεις που σου φτιάχνουν τη μέρα.
Celebs

Survivor: Η απόφαση που ανέτρεψε τα δεδομένα στο παιχνίδι

Τι ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός και ο λόγος που έγινε η μεγάλη αλλαγή


Δημοσίευση ΙΑΝ 14, 2021

Survivor: Η απόφαση που ανέτρεψε τα δεδομένα στο παιχνίδι

Η αλήθεια είναι πως η ομάδα των Διάσημων φέτος είναι η πιο αδύναμη που έχει περάσει απ’ όλους τους κύκλους του Survivor. Η νίκη είναι γι’ αυτούς λέξη άγνωστη, μέχρι στιγμής έχουν φύγει δύο παίκτες ενώ η Κάτια Ταραμπάνκο γι’ ακόμη μία φορά πήγε στο νοσοκομείο αφού φαίνεται πως δεν ξεπέρασε το πρόσφατο πρόβλημα υγείας.

Έτσι, η παραγωγή αποφάσισε χθες να μην υπάρξει αποχώρηση, όπως ήταν προγραμματισμένο. Οι τρεις υποψήφιοι: Πάνος Καλλίδης, Ανθή Σαλαγκούδη και Γιώργος Κοψιδάς θα συνεχίσουν στο ριάλιτι γι’ ακόμη μία εβδομάδα προκειμένου να μη διαταραχθούν και άλλο οι ισορροπίες, αφού οι Διάσημοι θα ήταν ακόμη πιο «λαβωμένοι».

Η απόφαση να μη φύγει κάποιος από τους υποψήφιους χαροποίησε τους Διάσημους, ενώ θετικά το πήραν και οι Μαχητές, οι οποίοι αναγνωρίζουν πως οι αντίπαλοι βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση.

Όσο για τις ψήφους του κοινού, όπως εξήγησε ο Γιώργος Λιανός, θα συνυπολογιστούν την επόμενη φορά που οι Διάσημοι χάσουν κάποια ασυλία.

[ΠΗΓΗ]
Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb