Η καλύτερη ελληνική μουσική από τα κανάλια του Arion Radio. Mουσικά νέα, videos, εκδηλώσεις και καθημερινά ειδήσεις που σου φτιάχνουν τη μέρα.
Celebs

Θανάσης Πασσάς: Απαντά γιατί δεν βρίσκεται στην εκπομπή «Χιούστον το λύσαμε»

Δείτε όλα όσα είπε on camera


Δημοσίευση ΙΑΝ 14, 2021

Θανάσης Πασσάς: Απαντά γιατί δεν βρίσκεται στην εκπομπή «Χιούστον το λύσαμε»

Στην κάμερα του Happy Day και την Ελένη Μουστάκη μίλησε ο Θανάσης Πασσάς, ο οποίος απάντησε και για το γεγονός ότι φέτος δεν βρίσκεται με τους πολύ καλούς φίλους και συνεργάτες του στην εκπομπή “Χιούστον το λύσαμε”.

«Δεν έχω πικρία που δεν είμαι στο “Χιούστον το λύσαμε”, δεν ανήκει το κανάλι στα παιδιά. Τους δόθηκε ένα πρότζεκτ, τους είπαν θα είστε οι δυο σας, δεν ξέρω πώς έγινε… Τους βλέπω, τους καμαρώνω, αλλά δεν μου αρέσουν όλα τα βιντεάκια γιατί… δεν είμαι εγώ εκεί!», είπε αρχικά ο Θανάσης Πασσάς.

Στη συνέχεια ο Θανάσης Πασσάς πρόσθεσε: «Ίσως έχω αρχίσει ήδη να γυρίζω επεισόδια με το μικρόφωνο στο χέρι. Μετά από ένα σοβαρό ατύχημα που είχα το καλοκαίρι έχασα κιλά και άρχισαν να μου την… πέφτουν! Σε μια τόσο ανεύθυνη κοινωνία, το πιο υπεύθυνο που μπορείς να κάνεις είναι να προσπαθήσεις να μην κάνεις παιδιά. Μπορείς να δώσεις την ευκαιρία σε παιδιά που έχουν ήδη έρθει και έχουν άτυχη ζωή».

[ΠΗΓΗ]
Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb