Celebs

Φίλιππος Σοφιανός: «Χτύπησα την πόρτα σε κανάλι και μου είπαν... δεν σε θέλουν»

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΙΑΝ 16, 2021

Φίλιππος Σοφιανός: «Χτύπησα την πόρτα σε κανάλι και μου είπαν... δεν σε θέλουν»

Μία εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Φίλιππος Σοφιανός στον Κώστα Τσουρό και την εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται».

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις δύσκολες περιόδους που έζησε στη ζωή του, το θέατρο και το αν ποτέ υπήρξε ζευγάρι με κάποια από τις συμπρωταγωνίστριές του επί σκηνές.

Η φύση του, όπως εξομολογείται, ευθύνεται για το γεγονός ότι διήγε έναν ανήσυχο βίο, καθώς δεν μπορούσε να βολευτεί πουθενά, πράγμα που τον οδήγησε να περάσει από πολύ σκληρές περιόδους.

Στη συνέχεια, μίλησε για την καριέρα του και το αν ερωτεύτηκε ποτέ κάποια από τις ηθοποιούς που συνεργάστηκε στο παρελθόν: «Είχα μία μανία ότι ποτέ δεν έμπλεξα με ανθρώπους της δουλειάς. Για κάποιο μυστήριο λόγο θεωρούσα τη σκηνή ιερό πράγμα και δεν μπόρεσα να ερωτευτώ την παρτενέρ μου», είπε.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε ακόμη ότι τελευταία προσέγγισε τηλεοπτικό σταθμό για να μάθει αν υπάρχει διαθέσιμος ρόλος σε σίριαλ για εκείνον παίρνοντας για απάντηση ένα ηχηρό «όχι».

«Τελευταία έκανα εγώ πρόταση στην τηλεόραση και μου είπαν ότι δεν με θέλουν. Χτύπησα την πόρτα και είπα “Είμαι ο Φίλιππος Σοφιανός, έχετε κάποιο ρόλο για μένα;”Μετά από 5 ημέρες με πήραν και μου είπαν “το κανάλι δεν γουστάρει”».

[ΠΗΓΗ]
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb