Νέα

Ανδρέας Μικρούτσικος επιστρέφει με την αμφιλεγόμενη «Στιγμή της Αλήθειας»

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΙΑΝ 30, 2021

Ανδρέας Μικρούτσικος επιστρέφει με την αμφιλεγόμενη «Στιγμή της Αλήθειας»

Και επίσημα στο δυναμικό της εταιρείας παραγωγής Barking Well Media του Νίκου Κοκλώνη ανήκει ο Ανδρέας Μικρούτσικος καθώς μέσα στην εβδομάδα έπεσαν οι υπογραφές για τη συνεργασία τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου, ήδη έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις για το project που πρόκειται να αναλάβει ο παρουσιαστής και ανάμεσα στις επικρατέστερες επιλογές ξεχωρίζει η αμφιλεγόμενη «Στιγμή της Αλήθειας».

Πρόκειται για το τηλεπαιχνίδι που είδαμε στον ΑΝΤ1 με παρουσιάστρια την Ευγενία Μανωλίδου τη διετία 2008-2009 και που προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων με τις πολύ προσωπικές ερωτήσεις που απευθύνονταν στους παίκτες.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι λόγω της ιδιαιτερότητας της εκπομπής το ζήτημα έχει αναλάβει η νομική υπηρεσία της Barking Well Media ώστε να εξεταστεί πώς μπορεί να προχωρήσει το συγκεκριμένο εγχείρημα αλλά και τυχόν αλλαγές που χρειαστεί να υπάρξουν στο φορμάτ.

Τι είχε πεί ο ίδιος το 2009

Καλεσμένος το 2009 στην Εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη ο Ανδρέας Μικρούτσικος είχε ερωτηθεί πώς του φαίνεται το τηλεπαιχνίδι Η Στιγμή Της Αλήθειας. Τότε είχε απαντήσει πως, αν το παρουσίαζε εκείνος, θα το έκανε διαφορετικά. Δεν θα επέτρεπε, π.χ., σε μάνα και σύζυγο παίκτριας να χειροκροτούν, όταν, ας πούμε, η παίκτρια ομολογούσε πως «ναι, έχω απατήσει τον άντρα μου» και μετά την απάντηση θα έκανε και "ένα ριαλιτάκι". 

12 χρόνια μετά μάλλον έρχεται η... Στιγμή της Αλήθειας για να δουμε εάν όντως μπορεί να το κάνει διαφορετικά.

[ΠΗΓΗ]
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb