Ψυχαγωγία

Μια από τις καλύτερες σειρές του 2020 διαδραματίζεται μέσα σε ένα strip club

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
Δημοσίευση ΦΕΒ 12, 2021

Μια από τις καλύτερες σειρές του 2020 διαδραματίζεται μέσα σε ένα strip club
@tvinsider.com

Πόσο καιρό έχετε να δείτε μια σειρά crime που συγχρόνως είναι αρκετά σeξι; Προσωπικά, είχα πάρα πολύ καιρό. Το «P-Valley» (που μπορείτε να δείτε στο Cosmote TV) μπορεί να μην σας φανεί όσο... θρίλερ θα θέλατε, αλλά είναι πιο σeξι απ’ ότι θα περιμένατε.

Η σειρά ξεκινά με μια καταστροφή από πλημμύρα. Μια γυναίκα είναι απελπισμένη και ξαφνικά βλέπει μπροστά της μια βαλίτσα. Την ανοίγει και βρίσκει τα στοιχεία μιας άλλης κοπέλας. Αμέσως μεταφερόμαστε σε μια πόλη που βρίσκεται πάνω στον ποταμό Μισισιπή. Εκεί, σε ένα strip club της περιοχής, η ζωή κυλάει με τις δικές της δυσκολίες. Η κοπέλα θα φτάσει εκεί και με κάποιον τρόπο θα καταφέρει να πιάσει δουλειά. Μαζί της όμως έχει φέρει το παρελθόν της. Που προστίθεται στα ήδη υπάρχοντα προβλήματα που περικλείουν την επιχείρηση.

Αν νομίζετε ότι πρόκειται για ένα θέαμα που υποβιβάζει την γυναίκα, κάνετε λάθος. Η σειρά είναι γραμμένη από γυναικά, κάθε επεισόδιο είναι σκηνοθετημένο από γυναίκα και οι πρωταγωνιστές της αποτελούνται σε συντριπτικό βαθμό από γυναίκες. Γυναίκες που έχουν όνειρα, που έχουν παιδιά, που δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους και που προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τους άνδρες που δεν φέρονται όπως πρέπει. Οι ζωές τους μπορεί σε κάποιες περιπτώσεις να είναι ακραίες, αλλά πολλά κομμάτια τους μπορούμε να τα βρούμε και στην καθημερινότητα του καθένα μας. Και μάλιστα, θα μπορούσαμε να μάθουμε πολλά από αυτές πάνω στο πως θα μπορέσουμε να τις ξεπεράσουμε.

Το να είναι μια γυναίκα σeξι και να το δείχνει, σε αντίθεση με το παρελθόν, δεν θα πρέπει να είναι καμία περίπτωση κατακριτέο. Κατακριτέοι είναι εκείνοι που το εκμεταλλεύονται για να δικαιολογήσουν τις αρρωστημένες πράξεις τους. Η σειρά θέλει να μας πει ακριβώς αυτό. Ο χορός σε οποιαδήποτε μορφή του είναι τέχνη και το «P-Valley» στέκεται αρκετά σε αυτόν, τονίζοντας τις δυσκολίες του και τις απαιτήσεις του.

Φυσικά στον αμερικανικό νότο, ο ρατσισμός δεν θα μπορούσε να απουσιάζει. Είναι ένα υπαρκτό πρόβλημα που όλοι οι χαρακτήρες πρέπει να αντιμετωπίσουν. Είτε αυτός είναι φυλετικός, είτε εναντίον των γυναικών, είτε εναντίον των ομοφυλοφίλων. Αλλά τα 8 επεισόδια φροντίζουν να σκύψουν πάνω από όλους τους χαρακτήρες της, με τον  καθένα να έχει τις αδυναμίες του, οι οποίοι βρίσκουν πάντα τον τρόπο να περπατούν με το κεφάλι ψηλά, χωρίς φόβο και με πολύ πάθος.

Η Brandee Evans στον ρόλο της Mercedes είναι εξαιρετική. Το ίδιο και η ερμηνεία του Nicco Annan, στον ρόλο του ιδιοκτήτη του strip club. Η σειρά δεν περίμενα ποτέ να είναι τόσο καλή, ώστε να με κάνει να πω ότι ήταν από τις καλύτερες που έκαναν πρεμιέρα μέσα στο 2020. Και είναι τόσο καλή, τόσο ενδιαφέρουσα και τόσο σeξι, όσο αφήνει να εννοηθεί ο ενθουσιασμός μου...

× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb