Celebs

Αθηνά Οικονομάκου: Αποκαλύπτει το φύλο του μωρού που κυοφορεί


Δημοσίευση ΦΕΒ 11, 2021

Αθηνά Οικονομάκου: Αποκαλύπτει το φύλο του μωρού που κυοφορεί

Η Αθηνά Οικονομάκου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “The 2night show” και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την εγκυμοσύνη της, τα κιλά, τον γιο της, Μάξιμο, τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο, ενώ αποκάλυψε ότι ούσα φοιτήτρια στη σχολή δέχτηκε bullying λόγω της εξωτερικής της εμφάνισης.

Για την πρώτη γέννα και την ανακοίνωση της δεύτερης εγκυμοσύνης: “Είχα πονέσει πολύ στην πρώτη γέννα. Γέννησα φυσιολογικά και θα το ξανακάνω. Κράτησε περίπου 8 ώρες. Σαν αίσθηση θυμάμαι ότι υπέφερα. Τώρα είμαι έξι μηνών. Κρατήθηκε μυστικό. Ο δικός μου κόσμος το ήξερε εδώ και τρεις μήνες. Σχεδόν αναγκάστηκα να το ανακοινώσω και όλοι όσοι το γνώριζαν με σεβάστηκαν. Έκανα ρετούς στις φωτογραφίες την κοιλιά και ένιωθα άβολα. Και τη δεύτερη εγκυμοσύνη θα την περάσω στη σειρά. Είναι καρπερό το “Έλα στη θέση μου””.

Για την ημέρα του γάμου της: “Τα παιδιά (η μπάντα) ήταν στο γάμο μου. Ήταν η πιο ωραία βραδιά στη ζωή μου. Δεν το περίμενα . Σε αυτές τις εκδηλώσεις υπάρχει ένας ψυχαναγκασμός να περάσεις καλά. Οι συνθήκες εκείνη την ήμερα ήταν αντίξοες, είχε φοβερό αέρα στη Μύκονο αλλά δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο το πάρτι. Εγώ έχω και κάτι μεγάλα κενά μνήμης. Είναι απερίγραπτο το πόσο ομαλά κύλησαν όλα στη ζωή μου”.

Για τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο: “Δόξα τω Θεώ όλα κύλησαν ωραία στη ζωή μου. Η σχέση με τα χρόνια, με το γάμο, με το παιδί περνάει από πολλές φάσεις. Σημασία έχει να υπάρχει αγάπη. Εμείς επιλέξαμε να κάνουμε ένα δεύτερο παιδί και είμαι πολύ ευτυχισμένη και σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο. Ο Φίλιππος μου έχει απόλυτη εμπιστοσύνη με τα Μέσα, οπότε πλέον δεν μας επηρεάζει καθόλου η δουλειά μου. Τον πρώτο καιρό ένιωθε περίεργα που ήταν στα περιοδικά. Ο άντρας μου, και αυτό με γοητεύει πολύ σε αυτόν, είναι από τους λίγους που δεν τους αφορά καθόλου αυτό το κομμάτι. Έχω άποψη και είμαι δυναμική γυναίκα αλλά εμπιστεύομαι τον Φίλιππο γιατί είναι εκτός χώρου και βλέπει αλλιώς τα πράγματα. Τα όριά του είναι σε πιο μικρά πλαίσια και αυτό με ισορροπεί. Δεν είναι απόλυτος σε πολλά πράγματα. Συζητάμε πολύ”.

Για τα κιλά στις εγκυμοσύνες: “Έχω ένα θέμα με τις εγκυμοσύνες. Τρώω πολύ. Δεν θα κάνω ποτέ διατροφή γιατί έχω καλό μεταβολισμό. Δεν χορταίνω με τίποτα. Εγώ τρώω πάντα ό,τι θέλω. Και με το που γεννάω δεν αγγίζω τα γλυκά. Αλλάζει επί τόπου. Έχω βάλει ήδη 7-8 κιλά. Στην πρώτη είχα πάρει στο πρώτο εξάμηνο 15. Εγώ είναι να μην ακούσω κάτι, αν δεν το φάω όταν πάω σπίτι θα έχω πρόβλημα”.

Για το φύλο του μωρού και την αντίδραση του Μάξιμου: “Το φύλο του μωρού δεν το έχουμε ανακοινώσει, το ξέρουμε όμως. Εγώ δεν είμαι των ανακοινώσεων. Δεν κρυβόταν πια και ήταν ένα πολύ ευχάριστο γεγονός. Είχα άγχος μέχρι να το ανακοινώσω. Δεν θα άντεχα να μην ξέρω το φύλο του παιδιού μου. Αν το ήξερε κάποιος στον πλανήτη θα έκανα τα πάντα για να το μάθω. Θα μπορούσα να προβώ σε έγκλημα. Δεν έχω υπομονή. Θα ήθελα πολύ και ένα κοριτσάκι. Θα δούμε αν η επιθυμία μου θα βγει αληθινή. Ο Μάξιμος είναι χαρούμενος προς το παρόν. Φαντάζομαι μετά θα υπάρξει αντίδραση. Λέει ότι έχω στην κοιλιά μου έναν πιγκουίνο. Θα γίνει τριών ετών σε ένα μήνα. Δεν έχω λόγια για τον έρωτα που ζω”.

Για την απαγόρευση να παίζονται στα Μέσα φωτογραφίες του γιου της: “Έχω απαγορεύσει να παίζονται φωτογραφίες του παιδιού σε κάθε Μέσο. Ένα παιδί στην ηλικία του γιου μου δεν μπορεί να αποφασίσει αν θέλει στη ζωή του να τον ακολουθεί για πάντα μια φωτογραφία. Δεν θα πήγαινα ποτέ το παιδί μου να κάνει ένα διαφημιστικό γιατί πιστεύω ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί αυτή τη δημοσιότητα. Το να είναι σε περιοδικά θα δυσκολέψει τη ζωή του”.

Για τις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου και το bullying που έχει δεχτεί: “Δεν περίμενε κανείς τις αποκαλύψεις γιατί συνήθως αυτές κουκουλώνονται και καλύπτονται με πρόσχημα την τέχνη. Είναι πολύ πιο εύκολο στο δικό μας χώρο με όλα τα φώτα, να βγεις με περισσότερο σθένος να πεις τι σου συμβαίνει. Με πρόσχημα την τέχνη συμβαίνουν εγκλήματα και τα γνωρίζουμε πολλοί για να μην πω όλοι. Είναι δύστροποι άνθρωποι. Στο χώρο του θεάτρου υπάρχει σαν περιρρέουσα ατμόσφαιρα, σαν αίσθηση ότι αν δεν πονέσεις αν όλο το είναι σου δε γίνει ένα με το πάτωμα, δε μπορείς να έρθεις κοντά στην τέχνη. Υπάρχουν συμπεριφορές που πραγματικά σε συντρίβουν, υπάρχουν διδασκαλίες και μέθοδοι τέτοιες και το θεωρούσαμε όλον αυτό φυσιολογικό. Ένιωθες ότι έτσι είναι και ότι πρέπει να το κάνεις, ότι ο σκηνοθέτης μπορεί να σε ξεφτιλίζει…

Στο χώρο μας όλα μαθαίνονται και ξέρουμε ο ένας για τον άλλον. Συνήθως δε μιλάνε σε αυτό το χώρο γιατί συνήθως αυτοί που προέβαιναν σε τέτοιες πράξεις ήταν πολύ μεγάλα ονόματα του χώρου. Δεν είναι όμως όλοι ψυχικά άρρωστοι. Υπάρχουν καλλιτέχνες υγιείς άνθρωποι με φως μέσα στην ψυχή τους. Καλό είναι να μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Δεν με έχουν κακοποιήσει σωματικά ούτε λεκτικά, όμως έχω δεχτεί bullying, έχω νιώσει απαξίωση από δασκάλες “κουλτούρας” στη σχολή λόγω της εμφάνισης μου. Τα προβλήματα ξεκινούν από τις σχολές. Θεωρούσαν ότι εγώ ποτέ δε θα μπορέσω να κάνω κάτι πιο ποιοτικό γιατί είμαι εμπορική.

Τρομάζω στην ιδέα του τι έχει συμβεί. Δεν έχει να κάνει με το επάγγελμα αλλά με τον ψυχισμό και την αρρώστια που κουβαλάει ο άνθρωπος μέσα του. Θα πρέπει όμως να επισκεφτούν κάποιον ειδικό όχι να καταστρέφουν τις ζωές των άλλων. Η εξουσία είναι το κύριο χαρακτηριστικό όλων αυτών που έχουν ακουστεί. Βρέθηκαν με εξουσία στα χέρια τους και συνήθως άνθρωποι προβληματικοί ψυχικά όταν βρεθούν με εξουσία στα χέρια τους καταλήγουν να την καταχραστούν και δεν έχουν όρια.

Δεν πρέπει να μιλάμε όλοι για όλα. Υπάρχουν άνθρωποι από αυτούς που μιλάνε που δε θα έπρεπε να μιλάνε γιατί έχουν φερθεί ίδια και χειρότερα. Δε δέχομαι από όλους να μιλούν για αξιοπρέπεια και ήθος. Ας βγουν τα σημαντικά στη δημοσιότητα. Δεν είναι όλος ο χώρος σκάρτος. Ήταν η στιγμή να γίνει, έπρεπε να γίνει όλο αυτό, αυτό το τσουνάμι που έχει δημιουργηθεί και ξεκίνησε από τη Σοφία Μπεκατώρου.

Πιστεύω στην τύχη αλλά και στο χαρακτήρα μου. Απέφυγα συνεργασίες με ανθρώπους που ήξερα ότι δεν είναι στα καλά τους. Δεν κατηγορώ κάποιον που το έκανε, πχ από ανάγκη. Έχω συνεργαστεί με ανθρώπους που έχουν συμπεριφερθεί σκληρά μπροστά μου και παρεμβαίνω. Δεν έχω βρεθεί σε αρρωστημένες καταστάσεις. Έχω ένα δυναμισμό και μια μαγκιά που δύσκολα ο άλλος θα τολμήσει να φτάσει στα άκρα. Το καλό είναι ότι ο φόβος άλλαξε πλευρά. Οι άνθρωποι αυτοί ας ζητήσουν βοήθεια ας αλλάξουν επάγγελμα ή ας μείνουν σπίτι τους”.

[ΠΗΓΗ]
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb