Celebs

Ashley Judd: Σοβαρό ατύχημα σε δάσος του Κονγκό ‑ Εξομολόγηση από το νοσοκομείο

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΦΕΒ 13, 2021

Ashley Judd: Σοβαρό ατύχημα σε δάσος του Κονγκό ‑ Εξομολόγηση από το νοσοκομείο

Πολύ δύσκολες ημέρες έζησε η ηθοποιός Ashley Judd ενώ βρίσκονταν σε δάσος του Κογκό, στο πλαίσιο συνεργασίας της με φιλοζωικές οργανώσεις. Είχε ένα πολύ σοβαρό ατύχημα και παραλίγο να χάσει το πόδι της.

Η 52χρονη μίλησε για τις 55 πολύ δύσκολες ώρες που έζησε σε ζωντανή συζήτηση στο Instagram με τον δημοσιογράφο των New York Times Nicholas Kristof. Μάλιστα έκανε το live από νοσοκομείο της Νότιας Αφρικής, όπου νοσηλεύεται σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας.

Η Judd περιέγραψε πώς συνέβη το ατύχημα. Περπατούσε στα σκοτάδια μέσα στο δάσος προσπαθώντας να εντοπίσει ένα υπό εξαφάνιση είδος χιμπαντζή. Δυστυχώς όμως μπροστά της βρέθηκε ένα πεσμένο δέντρο, το οποίο δεν πρόσεξε και έπεσε πάνω του. Το πέσιμο ήταν τόσο άσχημο που έσπασε το πόδι της σε τέσσερα σημεία και προκάλεσε σοβαρή ζημιά στα νεύρα.

Ακολούθησε μία μεγάλη περιπέτεια καθώς έπρεπε να την κουβαλήσουν στα χέρια μέσα στη ζούγκλα, ενώ πονούσε πολύ. Δάγκωνε ένα ξύλο για να αντέξει, λιποθυμούσε συνεχώς και απήγγειλε μέσα της εδάφια από τη Βίβλο για να πάρει δύναμη.

Ευτυχώς όμως υπήρξε κινητοποίηση και έφτασε στο νοσοκομείο, ενώ αντιστοίχως κάποιος από χωριό στο Κογκό απλώς θα έχανε το πόδι του, όπως χαρακτηριστικά είπε στο live.

[ΠΗΓΗ]
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb