Ψυχαγωγία

Ένα πασίγνωστο μάνγκα που έγινε live ‑ action σειρά στο Netflix

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
Δημοσίευση ΣΕΠΤ 12, 2023

Ένα πασίγνωστο μάνγκα που έγινε live ‑ action σειρά στο Netflix
@Netflix.com

Ένα από τα πιο δημοφιλή μάνγκα όλων των εποχών, που μετράει πάνω από χίλια επεισόδια και πολλές ταινίες, μεταφέρεται πλέον σε live - action σειρά, μέσα από το Netflix. To «One Piece» οι φαν των μάνγκα το περίμεναν πως και πώς. Και τώρα είναι στο No1 της πλατφόρμας, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά συνολικά σε 84 χώρες.

Η υπόθεση διαδραματίζεται στην «Χρυσή Εποχή των Πειρατών» ακολουθώντας τον Monkey D. Luffy, που έχει όνειρο να γίνει ο βασιλιάς των πειρατών. Ψάχνει λοιπόν ένα πλήρωμα που θα τον βοηθήσει να βρει τον χαμένο θησαυρό του πειρατή Gold Roger, θησαυρός που έχει δώσει και το όνομα του στη σειρά, αφού ονομάζεται One Piece. Κι αυτό γιατί ο θησαυρός είναι ενιαίος και δεν προσφέρει μόνο πλούτο, αλλά συγχρόνως δόξα και δύναμη, τρία πράγματα που είναι αδιαίρετα.

Η σειρά λοιπόν κάνει πάταγο στο Netflix, με πολλούς βέβαια από τους λάτρεις του μανγκα να είναι δυσαρεστημένοι με τις αλλαγές που έχουν γίνει σε κάποια σημεία της. Ωστόσο μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για μεταφορά σε live – action, και πολλές από αυτές τις αλλαγές είναι απαραίτητες.

Η ιστορία είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα, αφού στους περισσότερους αρέσουν τα κυνήγι θησαυρού άλλωστε. Οι χαρακτήρες είναι πολλοί και επίσης δημιουργούν ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον και γενικά πρόκειται μια σειρά, με πλούσιο background, με μεγάλη γκάμα storyline για επιλογές και χαρακτήρες μιας άλλης εποχής που γοητεύει.

Όσο κι αν πολλοί λάτρεις της μανγκα εκδοχής του απογοητεύτηκαν, η σειρά έχει αξία και σίγουρα θα την ρουφήξεις, αφού δεν υστερεί σε κάτι, εκτός κάποιες φορές την φλυαρία της. Ξεκινήστε την και να δούμε που θα σας οδηγήσει…

× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb