Ψυχαγωγία

Η σειρά του Netflix που επιτέλους επέστρεψε και μάλιστα με 7 επεισόδια!

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
Δημοσίευση ΟΚΤ 11, 2023

Η σειρά του Netflix που επιτέλους επέστρεψε και μάλιστα με 7 επεισόδια!
@Netflix.com

Μυστήριο, μεταμφιέσεις, ένας ληστής που μοιράζεται τη λεία και απλά θέλει τη δόξα. Από μόνο του σε συναρπάζει. Όταν το διαβάζεις σε βιβλία το ίδιο και σίγουρα, σε μια πιο μοντέρνα εκδοχή του στο Netflix. Φίλοι, μου, το «Lupin» επέστρεψε μετά, απ’ ότι μας φάνηκε, πολύ καιρό και με 7 αυτή τη φορά επεισόδια, υπόσχεται εξαιρετικές συγκινήσεις.

Εκτός του ότι μας είχε αφήσει σε πολύ σημαντικό σημείο εδώ και για περισσότερο από έναν χρόνο, μας έλειψε και η ερμηνεία του Omar Sy, που πραγματικά σε οποιονδήποτε ρόλο κι αν τον δούμε, μας εντυπωσιάζει με τη φινέτσα και τη σιγουριά του.

Η σειρά μας κέρδισε από τα πρώτα της κεφάλαια και τώρα ξανάρχεται με περισσότερα επεισόδια να μας κάνει να ζεσταθούμε στα πρώτα κρύα και να δούμε επιτέλους κάτι με δράση που να αξίζει τον κόπο, γιατί τον τελευταίο καιρό υπάρχουν γενικά περιπέτειες αλλά συνήθως από… κονσέρβα.

Επτά επεισόδια λοιπόν, καθίστε αναπαυτικά βάλτε ένα κρασί ή ότι άλλο επιθυμείτε και απολαύστε τα σχεδόν μιας ώρας επεισόδια με τον Lupin να κάνει αυτά που ξέρει καλύτερα εδώ και πάρα πολλές δεκαετίες.

× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb