Dolce Vita

5 πράγματα που δεν πρέπει να βάζει κάτω από τον νεροχύτη της κουζίνας

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΟΚΤ 26, 2023

5 πράγματα που δεν πρέπει να βάζει κάτω από τον νεροχύτη της κουζίνας
Photo by Bluewater Sweden on Unsplash

Τρόφιμα ή καθαριστικά κουζίνας; Τι δεν μπορείς να αποθηκεύεις κάτω από τον νεροχύτη της κουζίνας; Αν θες να μάθεις διάβασε παρακάτω.

Η κουζίνα είναι πάντα σε ένα σπίτι, αλλά είναι εκείνο το δωμάτιο που μοιάζει να μην έχει ποτέ αρκετό χώρο για αποθήκευση. Τα ντουλάπια μοιάζουν να γεμίζουν εύκολα και γρήγορα και ανά δεν τα ξεκαθαρίζουμε τότε αναγκαζόμαστε να βρούμε αλλού χώρο.

Η οργάνωση της δεν είναι εύκολη, αλλά υπάρχουν βασικοί κανόνες που μπορούν να σε βοηθήσουν. Και ένας από αυτούς είναι για τα πράγματα που δεν πρέπει να αποθηκεύεις κάτω απ΄τον νεροχύτη της κουζίνας.

Τρόφιμα

Δεν είναι ιδανικός τόπος για αποθήκευση τροφίμων, ούτε για εμάς ούτε για τα κατοικίδια μας. Η υγρασία ευνοεί την εμφάνιση μούχλας αλλά και την ανάπτυξη βακτηριδίων.

Εύφλεκτες χημικές ουσίες

Να το αποφεύγετε, ακόμα και τη χλωρίνη. Φυλάξτε τα στο υπόγειο ή σε μια άλλη αποθήκη με δροσερές και ξηρές συνθήκες. Και φυσικά όχι σε μέρη που τα παιδιά έχουν πρόσβαση.

Λαμπτήρες

Να μην το κάνετε γιατί είναι εύθραυστοι. Φανταστείτε σε περίπτωση ατυχήματος πώς θα καθαρίσετε τα κομματάκια από το γυαλί, οπότε μάλλον θα προτιμήσετε να τα βάλετε αλλού.

Κάτι απορροφητικό

Χαρτοπετσέτες, χάρτινες σακούλες ή χαρτί τουαλέτας δεν πρέπει να αποθηκεύονται κάτω από το νεροχύτη. Καλύτερα να είναι σε ένα σημείο όπου θα παραμείνουν στεγνά.

Μικρές ηλεκτρικές συσκευές

Ο χώρος έχει υγρασία και αυτή μπορεί να βλάψει της συσκευές και να γίνει επικίνδυνη για όσους τη χρησιμοποιούν.

× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb