Ψυχαγωγία

Τίτλοι τέλους για πέντε σειρές στο Netflix

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΝΟE 19, 2023

Τίτλοι τέλους για πέντε σειρές στο Netflix

Δυσάρεστα νέα για όσους παρακολούθουν σειρές στο Netflix, καθώς η εταίρεια αποφάσισε να βάλει τέλος σε πέντε από αυτές και να διακόψει την προβολή νέων επεισοδίων για το επόμενο έτος.

Σύμφωνα με το Variety, η απόφαση του Netflix να «κόψει» τις σειρές προήλθε από διάφορους λόγους, συμπεριλαμβανομένων των επιπτώσεων των απεργιών στο Χόλιγουντ.

Ποιες ταινίες ακυρώνονται

Έτσι, οι σειρές Shadow And Bone και Glamorous, καθώς και οι adult animated σειρές Agent Elvis, Farzaar και Captain Fall, δεν θα επιστρέψουν στην πλατφόρμα. Όπως έχει δηλώσει το Netflix σχετικά με προηγούμενα προγράμματα που «κόπηκαν», η υπηρεσία streaming συνεχίζει να συγκρίνει τα νούμερα τηλεθέασης με το κόστος παραγωγής.

Οι σειρές κινουμένων σχεδίων για ενήλικες Agent Elvis, Glamorous, Farzaar και Captain Fall «έτρεξαν» για μόλις μία σεζόν πριν την ακύρωσή τους. Το Shadow And Bone ακυρώθηκε μετά τη δεύτερη σεζόν του.

Παρά τις ακυρώσεις και άλλων δημοφιλών σειρών κινουμένων σχεδίων, όπως οι Disenchantment, Inside Job, Q Force και Big Mouth, το Netflix συνεχίζει να επενδύει στα κινούμενα σχέδια για ενήλικες. Εν τω μεταξύ, η εταιρεία αποκάλυψε πρόσφατα τον μακρύ κατάλογο των ταινιών που θα αφαιρεθούν από την υπηρεσία τον Νοέμβριο, συμπεριλαμβανομένων και των ταινιών The Hunger Games.

[ΠΗΓΗ]
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb