Νέα

Αυτές είναι οι πίστες της νυχτερινής Αθήνας που θα γιορτάσεις το ρεβεγιόν


Δημοσίευση ΝΟE 21, 2023

Αυτές είναι οι πίστες της νυχτερινής Αθήνας που θα γιορτάσεις το ρεβεγιόν

Η νυχτερινή ζωή της Αθήνας, είναι για ακόμα μια χρονιά έτοιμη να υποδεχτεί τον κόσμο της τις ημέρες των εορτών, με πληθώρα επιλογών, καλύπτοντας όλα τα γούστα.

Ρουβάς – Μέλισσες & Αναστασία στο Έναστρον

View this post on Instagram

A post shared by Sakis Rouvas (@sakisrouvas)


Ο Σάκης Ρουβάς και ο Χρήστος Μάστορας με τις Μέλισσες τα «σπάνε» στη σκηνή του “Έναστρον”, δικαιώνοντας με τον καλύτερο τρόπο τον τίτλο του προγράμματος «Electric Nights»! Μαζί τους η ταλαντούχα Αναστασία που από τα πρώτα της βήματα έχει αφήσει ήδη το «σημάδι» της στην ελληνική δισκογραφία σημειώνοντας τεράστια επιτυχία. Τιμή special φιάλης: από 230€ ανά 4 άτομα και τιμή premium φιάλης: 300€ ανά 4 άτομα


Αντώνης Ρέμος – Ελένη Φουρέιρα στο Nox Athens

View this post on Instagram

A post shared by NOX ATHENS (@noxathens)

Ο Αντώνης Ρέμος για ακόμη μια χρονιά θα εμφανιστεί στην πίστα του Nox Athens. Αυτή τη χρονιά τραγουδάει μαζί με την Ελένη Φουρέιρα όπως μερικά χρόνια πριν στο Αθηνών Αρένα όπου και εκεί είχαν γνωρίσει μεγάλη επιτυχία. Για να απολαύσει μια παρέα τεσσάρων ατόμων τους αγαπημένους καλλιτέχνες, μια απλή φιάλη κοστίζει 250€, ενώ 300€ θα κοστίσει η premium.

Νίκος Οικονομόπουλος στο Fantasia Live

View this post on Instagram

A post shared by Nikos Oikonomopoulos (@nikos_oikonomopoulos_official)


Μετά τη μεγάλη επιτυχία που γνωρίζει ήδη στη Θεσσαλονίκη ο Νίκος Οικονομόπουλος επέστρεψε στην Αθήνα, σε ένα γνώριμο για εκείνον στέκι, το Fantasia Live, για να συνεχίσει τις εμφανίσεις του για όλο το χειμώνα μέχρι και το νέο έτος.  Όσοι θέλουν να κάνουν ρεβεγιόν Χριστουγέννων απολαμβάνοντας τον Νίκο Οικονομόπουλο θα πληρώσουν 250€ για κάθε τέσσερα άτομα, ενώ η premium φιάλη κοστίζει 330€.

 


Νατάσα Θεοδωρίδου – Γιώργος Κακοσαίος & Alcatrash στην Ακτή Πειραιώς

View this post on Instagram

A post shared by Natasa Theodoridou (@natasatheodoridou)


Μια πετυχημένη συνταγή που εντυπωσίασε τον προηγούμενο χειμώνα στην αθηναϊκή νύχτα είναι η συνεργασία της Νατάσας Θεοδωρίδου με τον Γιώργο Κακοσαίο και τους Alcatrash, κάθε Παρασκευή και Σάββατο στην Ακτή Πειραιώς.  Όσοι θέλουν να τους απολαύσουν εν μέσω γιορτών, το κόστος είναι από 220 έως 270€ τα τέσσερα άτομα. Στο ίδιο μαγαζί ένα ζευγάρι θα πληρώσει για ένα μπουκάλι κρασί 110€.

 


Γιώργος Σαμπάνης – Δέσποινα Βανδή στο Βοτανικό

View this post on Instagram

A post shared by Despina Vandi (@desp1navandi)

Ο Γιώργος Σαμπάνης συναντά τη Δέσποινα Βανδή στον Βοτανικό. Από τα πρώτα σχήματα που ξεκίνησαν τη φετινή σεζόν. Μαζί τους οι εκρηκτικοί Kings, η Klavdia και η Φαίη Θεοχάρη. Τιμή απλής φιάλης από 180€ ανά 4 άτομα, special φιάλης 220€ ανά 4 άτομα και η premium φιάλη 270€ ανά 4 άτομα.

Πάνος Κιάμος  – Τόνι Σφήνος στο Club 22

View this post on Instagram

A post shared by Panos Kiamos (@panoskiamos_official)


Ο Πάνος Κιάμος από το Μάιο δε σταμάτησε να εμφανίζεται στο Club 22 για όλο το καλοκαίρι του 2023. Μαζί του ο Τόνις Σφήνος. Οι εμφανίσεις τους συνεχίζονται και αυτό το χειμώνα!


Γιώργος Τσαλίκης – Χρήστος Μενιδιάτης στο Ω Stage

Ο Γιώργος Τσαλίκης που τον προηγούμενο χειμώνα εμφανίστηκε με το Γιώργο Γιαννιά, αυτή τη σεζόν υποδέχεται το Χρήστο Μενιδιάτη κάθε Τρίτη, Παρασκευή και Σάββατο.


Μαρινέλλα – Μπέττυ Μαγγίρα στο NOX

View this post on Instagram

A post shared by 𝗠𝗮𝗿𝗶𝗻𝗲𝗹𝗹𝗮 (@marinella_official_)

Η Μαρινέλλα, αγαπημένη όλων, αποτελεί ζωντανό και φωτεινό σύμβολο του χθες και του «Σήμερα…», διατηρώντας ζωντανή τη σχέση της με το πολυάριθμο κοινό της, έρχεται να μας ταξιδέψει με την αξεπέραστη φωνή της!
To ιδιαίτερο ταλέντο της Μπέττυς Μαγγίρα, στάθηκε αδύνατο να μη συγκινήσει τη Μαρινέλλα, η οποία παρακολουθούσε πολύ καιρό τη διαδρομή της και πάντα ήθελε να συναντηθεί μαζί της καλλιτεχνικά.
Aπό την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου και κάθε Τετάρτη στις 21:00, αυτή η συνάντηση γίνεται πραγματικότητα!
Ένας υπέροχος χώρος, μοναδικής αισθητικής, ειδικά διαμορφωμένος, για τις βραδιές αυτές, προσφέροντας παράλληλα γευστικές και προσεγμένες επιλογές υψηλής ποιότητας φαγητού με την υπογραφή του βραβευμένου chef Άρη Βεζενέ.


Γιώργος Μαζωνάκης στο Φωταέριο

Η επιστροφή του Γιώργου Μαζωνάκη στο Φωταέριο είναι γεγονός. Ο δημοφιλής τραγουδιστής αφού ολοκλήρωσε την πετυχημένη συνεργασία του με το Κέντρο Αθηνών θα συνεχίσει να τραγουδάει στην πίστα του νυχτερινού κέντρου στην οδό Πειραιώς 100. Μαζί του ο Ηλίας Καμπακάκης.

Λευτέρης Πανταζής – Έλλη Κοκκίνου στο Barbarella Athens

View this post on Instagram

A post shared by Elli Kokkinou (@ellikokkinou)


Ο Λευτέρης Πανταζής επιστρέφει στα Μπουζούκια της Αθήνας και τραγουδάει στο Barbarella Athens (πρώην Hotel Ερμού) μαζί με την Έλλη Κοκκίνου! Μετά την επιτυχία του σχήματος την άνοιξη στη Θεσσαλονίκη, οι δύο καλλιτέχνες ανανέωσαν τη συνεργασία τους και τον χειμώνα 2023-2024 στην Αθήνα! Στα 200€ θα κοστίσει η απλή φιάλη για κάθε τέσσερα άτομα που θα επιλέξουν να κάνουν ρεβεγιόν με τον Λευτέρη Πανταζή και την Έλλη Κοκκίνου και 280€ η premium.

 


Νίνο – Νικηφόρος στο Romeo

View this post on Instagram

A post shared by NINO (@ninoxypolitas)

Νικηφόρος και Νίνο, ανεβαίνουν στη σκηνή στου Romeo, αποτελώντας ένα από τα πιο hot δίδυμα διασκέδασης στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας. Οι δύο καλλιτέχνες ενώνουν τις φωνές τους και υπόσχονται να χαρίσουν στο κοινό αξέχαστες μουσικές βραδιές.

Γιώργος Γιαννιάς (κάθε Παρασκευή), Γιώργος Λιβάνης (κάθε Κυριακή) στο Voodoo Club

View this post on Instagram

A post shared by Giorgos Livanis (@giorgos_livanis)

Κάθε Παρασκευή ο Γιώργος Γιαννιάς μας υποδέχεται με δικές του επιτυχίες και άλλων καλλιτεχνών, ενώ κάθε Κυριακή party και live acts με τον Γιώργο Λιβάνη! Κάθε Σάββατο οι καλύτεροι DJs αναλαμβάνουν δράση πάντα σε ελληνικούς ρυθμούς!

Θοδωρής Φέρρης – Josephine στο Posidonio Music Hall

Ο Θοδωρής Φέρρης συνεχίζει τις εμφανίσεις του στο Ποσειδώνιο μαζί με τη Josephine, ενώ μετά το τέλος των εμφανίσεων του θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη για να συνεχίσει στο Barbarella.


Νίκος Κουρκούλης στο Frangelico


Ο Νίκος Κουρκούλης με μια ομάδα νεαρών ταλαντούχων τραγουδιστών ξεκίνησε τις εμφανίσεις του το καλοκαίρι στο Frangelico και συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του και για όλο το χειμώνα. Έτσι οι εμφανίσεις τους συνεχίζονται από αρχές Σεπτεμβρίου και για όλο το χειμώνα.


Σταμάτης Γονίδης – Χαρά Βέρρα στο Can Can

Ένα εκρηκτικό λαϊκό δίδυμο τραγουδιστών συμπράττει καλλιτεχνικά στην πίστα του Can Can .


Χρήστος Χολίδης – Θέλξη – Θανάσης Βασιλάκος στο Bodega Live Experience

Ένα πολύ δυνατό σχήμα ξεκίνησε από τις 8 Σεπτεμβρίου στο Bodega Live στο Μπουρνάζι. Ο ανανεωμένος Χρήστος Χολίδης εμφανίζεται μαζί με τη Θέλξη και τον Θανάση Βασιλάκο κάθε Τρίτη – Παρασκευη και Σάββατο.


Πάολα – Νίκος Μακρόπουλος στο Fever

View this post on Instagram

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀✯P Λ Ø L Λ✯⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ (@paola_official__)


Η Πάολα η κορυφαία λαϊκή φωνή επιστρέφει στα μπουζούκια της Αθήνας και το Fever και τραγουδάει μαζί με τον Νίκο Μακρόπουλο στο απόλυτο σχήμα του χειμώνα 2023! Το Fever στην Αθήνα ανανεώνεται με την Πάολα και τον Νίκο Μακρόπουλο δημιουργώντας ένα λαϊκό σχήμα που βάζει φωτiά στον χειμώνα του 2023! Μαζί τους ο Biased Beast που θα δίνει μία διαφορετική πιο νεανική αύρα στο πρόγραμμα!

Ιουλία Καλλιμάνη στο Tokyo Theater Athens

View this post on Instagram

A post shared by Ιουλία Καλλιμάνη (@iouliakallimani_official)

Η Ιουλία Καλλιμάνη για δεύτερη χρονιά είναι η πρωταγωνίστρια στο Tokyo Theater στην Ιερά Οδό. Ο φετινός χειμώνας προμηνύεται γεμάτος επιτυχίες για τη γνωστή τραγουδίστρια, η οποία αν και μετρά λίγα χρόνια στην αθηναϊκή νύχτα έχει καταφέρει να καθιερωθεί στις μεγάλες πίστες κερδίζοντας την αγάπη του κόσμου.


Ζαφείρης Μελάς – Μάκης Δημάκης στο Cabana Live Stage

View this post on Instagram

A post shared by Sasa Basta (@sasa_basta_)


Από τα μέσα Οκτωβρίου στο Cabana Live Stage, αυτό το δίδυμο χαρίζει μοναδικές λαϊκές βραδιές. Μαζί τους η Τζένη Κατσίγιαννη και η Σάσα Μπάστα.

Θέμης Αδαμαντίδης – Κατερίνα Στανίση - Γιάννης Καψάλης στο Vegas Live Stage

View this post on Instagram

A post shared by The official account (@katerina_stanisi)


Στο Vegas Live Stage συνεχίζει ο Θέμης Αδαμαντίδης. Ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής υποδέχεται τον Γιάννη Καψάλη και την Κατερίνα Στανίση από τις 20 Οκτωβρίου.

Νίκος Απέργης – Μαλού στο Cabaret

View this post on Instagram

A post shared by Nikos Apergis (@nikos_apergis)


Ο Νίκος Απέργης μαζί με τη Μαλού θα συνεχίσουν για ακόμη μια χρονιά στο Cabaret στο Μαρούσι κάθε Σάββατο και Κυριακή.

Άννα Βίσση στο Hotel Ερμού

Η Άννα Βίσση και το Hotel Ερμού μετακομίζουν στο χώρο του Box που ανακαινίστηκε πλήρως για ένα μοναδικό show από την απόλυτη σταρ! Η πρεμιέρα αναμένεται στις 15/12.


Ωστόσο, όπως έχει γίνει γνωστό, θα υπάρχει και μια ηχηρή απουσία, αυτή του Κωνσταντίνου Αργυρού. Ο λόγος που ο Κωνσταντίνος Αργυρός δε βρίσκεται σε κάποια από τις μεγάλες πίστες της Αθήνας, λόγω ανακαίνισης του νυχτερινού κέντρου με το οποίο συνεργάζεται. Όμως δε θα αφήσει παραπονεμένους τους θαυμαστές τους, αφού ήδη έχει ξεκινήσει τις εμφανίσεις τους στη συμπρωτεύουσα και συγκεκριμένα στην Πύλη Αξιού.

× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb