Ψυχαγωγία

Netflix: Ετοιμάζει spinoffs των σειρών «Wednesday», «Peaky Blinders» και «Extraction»


Δημοσίευση ΔΕΚ 19, 2023

Netflix: Ετοιμάζει spinoffs των σειρών «Wednesday», «Peaky Blinders» και «Extraction»

Όλο και περισσότερο αρχίζει να μοιάζει το Netflix με τα μεγάλα στούντιο του Χόλιγουντ, καθώς σχεδιάζει spinoffs, prequels και franchises βασισμένα σε προγράμματα που σημείωσαν επιτυχία στην πλατφόρμα του.

Σύμφωνα με το Bloomberg, ένα από αυτά είναι ένα spinoff της σειράς «Wednesday», με ήρωα τον θείο Fester, που τον υποδύθηκε ο Φρεντ Άρμισεν.

Το «Wednesday», που αφηγείται τις περιπέτειες της κόρης της οικογένειας Addams, την οποία υποδύεται η Τζένα Ορτέγκα, έγινε η πιο δημοφιλής αγγλόφωνη σειρά του Netflix ξεπερνώντας το «Stranger Things» και πήρε την έγκριση για δεύτερη σεζόν λίγες εβδομάδες μετά από την πρεμιέρα της, τον Νοέμβριο του 2022. Και το Netflix πιστεύει ότι ο χαρακτήρας του θείου Fester έγινε αρκετά αγαπητός για να κερδίσει μια δική του σειρά.

Μάλιστα, για τη νέα σειρά θα συνεργαστεί και πάλι με την «αντίπαλη» Amazon, η οποία έχει τα δικαιώματα της οικογένειας Addams έχοντας αγοράσει το τηλεοπτικό στούντιο της MGM.

«Extraction» και «Peaky Blinders»

Μεταξύ των σχεδίων του Netflix περιλαμβάνεται και μια πιθανή τηλεοπτική σειρά που διαδραματίζεται στον κόσμο της σειράς ταινιών δράσης «Extraction», καθώς και δύο spinoffs της δημοφιλούς σειράς «Peaky Blinders». Το ένα από αυτά θα διαδραματίζεται στη Βοστώνη στα μέσα του 20ου αιώνα, μερικές δεκαετίες μετά το αρχικό «Peaky Blinders», ενώ το άλλο θα επικεντρώνεται στην Πόλι Σέλμπι και προφανώς θα είναι πρίκουελ, καθώς η μητριάρχης των Σέλμπι «πέθανε» στη σειρά όταν έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Έλεν ΜακΡόρι που την υποδυόταν.

[ΠΗΓΗ]
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb