Νέα

Τα πιο ωραία bar με θέα την Αθήνα

Γράφει η MATINA KONTOY
Δημοσίευση ΜΑΡ 01, 2024

Τα πιο ωραία bar με θέα την Αθήνα
Facebook Deos

Ψάχνεις να βρεις όμορφα και ρομαντικά μέρη με θέα για νυχτερινή έξοδο στην Αθήνα; Διάβασε τις δικές μας all-time classic προτάσεις!

Apolis

View this post on Instagram

A post shared by Apolislounge@beat (@apolisloungebeat)

Το μπαλκόνι του all day bar Scherzo, αλλά και η πλατιά, πολλών επιπέδων βεράντα του μπαρ του πολυχώρου Apolis (διαθέτει και εστιατόριο μεταξύ άλλων) είναι αναμφίβολα το must see των δυτικών προαστίων. Από την κορυφή του λόφου της Πετρούπολης, απολαμβάνουμε συγκλονιστική θέα σε όλη την Αθήνα μαζί με το ποτό μας!


Terra Petra

View this post on Instagram

A post shared by TerraPetra (@terrapetra.gr)

Στον πολυχώρο Terra Petra στην Πετρούπολη μπορείς να απολαύσεις το ποτό ή το φαγητό σου από το πρωί έως το βράδυ, στο all day cafe-bar, αλλά και στο εστιατόριο που διαθέτει, με θέα όλη την Αθήνα!

Telescope

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Telescope Cafe Bar Restaurant (@telescope_cafe_bar_restaurant)

Στα “ψηλά” του Χαϊδαρίου, το Telescope απολαμβάνει συγκλονιστική θέα προς κάθε μεριά της Αττικής, ανάλογα το μπαλκόνι ή το πλάτωμα που θα επιλέξεις να καθίσεις, ενώ αν θέλεις να φέρεις τη θέα (ή τον ουρανό) λίγο πιο κοντά σου, μπορείς να κρυφοκοιτάξεις από τα διάσπαρτα τηλεσκόπια στις βεράντες.

Attic Urban Rooftop

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Attic Urban Rooftop (@attic_urbanrooftop)

Για να φτάσεις εδώ θα περάσεις από μια μικρή στοά με παλιατζίδικα και τίποτα δε θα σε κάνει να φανταστείς, την ομορφιά της ταράτσας! Μια ταράτσα στο κέντρο της Αθήνας, με θέα την Ακρόπολη και μια κούνια για την ευχαριστηθείς ακόμα περισσότερο κρατώντας έναν καφέ ή ένα δροσερό ποτό! Ένα μέρος που θα σε κάνει να το αγαπήσεις αμέσως τόσο για τον ξεχωριστό χώρο του αλλά και για το υποδειγματικό service του!

Deos

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DEOS (@deosathens)

Η άφιξη του Deos, έγινε αμέσως talk of the town. Και πράγματι, η πανοραμική θέα της Αθήνας που προσφέρει το bar restaurant, αρκεί από μόνη της για να επιβεβαιώσει την επιλογή του ονόματος. Γιατί σίγουρα νιώθεις ένα Δέος, όταν βρίσκεσαι στον 25ο όροφο του Πύργου Απόλλων και από το rooftop απλώνεται μπροστά σου η Αθήνα και ο Πειραιάς!

× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb