Celebs

Δανάη Μπάρκα για Χρήστο Χατζηπαναγιώτη: Έπαθε έμφραγμα, είναι εκτός κινδύνου


Δημοσίευση ΜΑΡ 22, 2024

Δανάη Μπάρκα για Χρήστο Χατζηπαναγιώτη: Έπαθε έμφραγμα, είναι εκτός κινδύνου

Η Δανάη Μπάρκα μίλησε για το περιστατικό, καθώς ο ηθοποιός είναι σύντροφος της μητέρας της, Βίκυς Σταυροπούλου.

Συγκεκριμένα, στο ξεκίνημα του «Πάμε Δανάη!», η παρουσιάστρια μοιράστηκε κάποιες λεπτομέρειες από την περιπέτεια υγείας του ηθοποιού, επιβεβαίωσε ότι όλα είναι καλά και αποκάλυψε ότι τον είδε χθες το βράδυ.

«Βαράει από το πρωί το κινητό μου», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Λοιπόν, είμαι καλά. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ. Γιατί νομίζω ότι από χθες και σήμερα το πρωί πια έγινε γνωστό ότι ο Χρήστος είναι στο νοσοκομείο, πέρασε μια δύσκολη περιπέτεια υγείας, όλα όμως είναι πολύ καλά. Την Τετάρτη το βράδυ υπέστη ένα έμφραγμα, τώρα όμως αλήθεια, είναι όσο καλά μπορεί να είναι μια τέτοια κατάσταση. Βρέθηκε - τώρα όλα αναλυτικά από βδομάδα θα δω τι θα μπορούμε να πούμε, γιατί δεν έχω πάρει και την άδειά του - ο μόνος λόγος που λέω τι έχει συμβεί είναι γιατί τα τηλέφωνα είναι πάρα πολλά, τα μηνύματα είναι πάρα πολλά, έγινε και γνωστό, αλλιώς.. και εμείς χθες είδατε δεν είπαμε κάτι».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Εγώ τον είδα. Κάναμε και τις αγκαλιές μας, αυτές τις αγκαλιές που τα γιατρεύουν όλα, ακόμα και τα δύσκολα περιστατικά που φυσικά χρειάζονται γιατρούς αν μη τι άλλο. Αλλά, γιάτρεψε εκείνος εμένα και εγώ όσο μπόρεσα αυτόν».

Επίσης, αποκάλυψε: «Είναι στο νοσοκομείο Γεννηματάς. Είναι εκτός κινδύνου. Είναι σε μια ειδική μονάδα θεραπείας που παρακολουθείται. Τα νεότερα φαντάζομαι θα τα μάθουμε τις επόμενες ημέρες. Βγήκε και η ανακοίνωση από το θέατρο ότι δεν θα γίνουν οι παραστάσεις».

«Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ, νομίζω και ο ίδιος θα σας ευχαριστήσει όταν δει τα μηνύματα» σχολίασε η Δανάη Μπάρκα. 

Τέλος, κλείνοντας το θέμα είπε: «Ήταν κάτι που έγινε εντελώς ξαφνικά. Ευτυχώς δεν ήταν μόνος του, ήταν με τη μαμά μου, οπότε αντιλήφθηκαν αμέσως ότι κάτι δεν πάει καλά, εντελώς τυχαία. Ήταν εντελώς τυχαίο, γρήγορο και ξαφνικό. Πέρασε κάποιες δύσκολες φάσεις, τις οποίες θα αποφασίσει ο ίδιος αν θέλει να μοιραστεί. Τολμώ να πω τέλος καλό, όλα καλά, καθώς βρέθηκε στο νοσοκομείο και του έκαναν ό, τι έπρεπε να του κάνουν και χθες που μπόρεσα να τον δω για λίγα λεπτά ήταν δυνατός και ήρεμος».

[ΠΗΓΗ]
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb