Celebs

Σάββατο με φίλους: Χαμός στο ΣΚΑΙ με το «καυτό» τσιφτετέλι της Στέλλας Κοσμοπούλου


Δημοσίευση ΜΑΡ 24, 2024

Σάββατο με φίλους: Χαμός στο ΣΚΑΙ με το «καυτό» τσιφτετέλι της Στέλλας Κοσμοπούλου

Το βράδυ του Σαββάτου 23 Μαρτίου προβλήθηκε ένα ακόμη επεισόδιο του μουσικού show στο ΣΚΑΙ, Σάββατο με φίλους. Ήταν ένα αφιέρωμα για την Πίτσα Παπαδοπούλου, η οποία παρευρέθηκε και τραγούδησε όλες τις επιτυχίες της ξεσηκώνοντας τους καλεσμένους, αλλά και τους τηλεθεατές από το σπίτι.

Τα σχόλια στο twitter, μάλιστα, ήταν αποθεωτικά για την σπουδαία ερμηνεύτρια και όλο το βράδυ μέχρι το τέλος της εκπομπής οι αναρτήσεις διαδέχονταν η μία την άλλη.

Στη σκηνή, ωστόσο, ανέβηκε για να τραγουδήσει και ο Λευτέρης Κιντάτος, ο οποίος ερμήνευσε τον «Σαλονικιό», το γνωστό άσμα του Στράτου Διονυσίου. Τη στιγμή εκείνη, η Στέλλα Κοσμοπούλου αποφάσισε να σηκωθεί και να χορέψει ένα εντυπωσιακό τσιφτετέλι, δίπλα στον δημοσιογράφο Νικόλα Βαφειάδη, με όλους στο πλατό να την χειροκροτούν ασταμάτητα και να φωνάζουν για χάρη της.

«Εγώ με τον Χρήστο σε όλο το χορευτικό βλέπαμε μόνο τον κύριο Βαφειάδη», είπε στο τέλος του ο Δημήτρης Σταρόβας, με χιούμορ, με τον τραγουδιστή να του απαντά: «Γιατί εμείς από δω τι κάναμε;». «Μπράβο, Στέλλα!», αναφώνησε τότε ο Χρήστος Φερεντίνος και η ίδια με χαμόγελο επισήμανε στον άνδρα που την συνόδευσε: «Μπράβο, Νίκο!».

[ΠΗΓΗ]
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb