Celebs

Λιάγκας: Η αποκάλυψη για την οικονομική βοήθεια της Κατερίνας Καινούργιου στον Ανδρέα Μικρούτσικο


Δημοσίευση ΑΠΡ 30, 2024

Λιάγκας: Η αποκάλυψη για την οικονομική βοήθεια της Κατερίνας Καινούργιου στον Ανδρέα Μικρούτσικο

Το σχόλιο της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τον Ανδρέα Μικρούτσικο και την αποχώρησή του από την εκπομπή «Super Κατερίνα» της Κατερίνας Καινούργιου σχολίασαν στην εκπομπή «Το Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα.

Ο Βαγγέλης Περρής ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «είναι μία τοποθέτηση που ταιριάζει πολύ στη Σταματίνα αλλά είναι μονομερής, δηλαδή παίρνουμε μόνο το κομμάτι του Ανδρέα Μικρούτσικου που μπορούμε να του προσάψουμε και σωστά και λάθος» με τον Γιώργο Λιάγκα να εκφράζει τη διαφωνία του.

«Δεν είναι έτσι Βαγγέλη, διαφωνώ μαζί σου και διαφώνησα και με τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Το ότι ο Ανδρέας είχε το θάρρος να βγαίνει στην ίδια εκπομπή που συμμετείχε και να λέει ότι τον φιμώνουν και δεν τον σέβονται, δεν του δίνει το άλλοθι όταν αποχωρεί από την εκπομπή να βγαίνει και να λέει για την κυρία Καινούργιου ότι είναι μνημείο αυτοαναφορικότητας και ότι δεν ήξερε δύο χρόνια πού πήγαινε. Δύο χρόνια μετά δεν κατάλαβε;

Όντως κάποια στιγμή κατάλαβε κι αρχίζεις εσωτερικά να βγαίνεις και να αφήνεις αιχμές; Δεν είναι ωραίο. Αν δεν αντέχεις, τα βάζεις κάτω και παίρνεις το καπελάκι σου και φεύγεις. Κι όταν φύγεις, σέβεσαι τον σταθμό που σου έδωσε λεφτά κι έναν παρουσιαστή που από ό,τι μαθαίνω ότι του έχει σταθεί οικονομικά. Έτσι μου είπαν εμένα», ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας, επισημαίνοντας ότι έχει πληροφορίες ότι η Κατερίνα Καινούργιου τον βοήθησε οικονομικά.

[ΠΗΓΗ]
Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb