ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μαρία Σολωμού: Η τρυφερή έκπληξη για τα γενέθλια του Mente Fuerte ‑ Με crop top και κοντό σορτσάκι δίπλα του

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΙΟΥΛ 14, 2024

Μαρία Σολωμού: Η τρυφερή έκπληξη για τα γενέθλια του Mente Fuerte ‑ Με crop top και κοντό σορτσάκι δίπλα του
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Σάββατο 13 Ιουλίου ο Mente Fuerte είχε τα γενέθλιά του και αποφάσισε να το γιορτάσει συγκεντρώνοντας όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα στο σπίτι του. Φυσικά, από το πλευρό του δεν θα μπορούσε να λείπει το situationship του, Μαρία Σολωμού, η οποία του ετοίμασε, μάλιστα, μία μικρή έκπληξη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επέλεξε για εκείνον μία τούρτα σε σχήμα καρδιάς και επειδή τους αρέσει να κάνουν πλάκες και να πειράζουν ο ένας τον άλλο, έβαλε πάνω σε αυτή αντί για το νούμερο 32 που είναι η ηλικία του, το νούμερο 82. Ο καλλιτέχνης το διασκέδασε και λίγο αργότερα δημοσίευσε και εκείνος μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με όλους όσους παρευρέθηκαν σε αυτή τη μάζωξη.

Η τελευταία κοινή δημόσια έξοδός τους ήταν σε μία από τις συναυλίες της Δέσποινας Βανδή για τα 30 χρόνια της στη δισκογραφία, όπου την συνοδεύει ο Mente Fuerte, στο κατάμεστο Θέατρο Πέτρας. Ο τράπερ έδωσε δυναμικό «παρών» στη σκηνή, ωστόσο την παράσταση έκλεψε μία γυναίκα που τον παρακολουθούσε με πλατύ χαμόγελο από τις κερκίδες. Ο λόγος φυσικά για τη Μαρία Σολωμού.

Η ηθοποιός βρισκόταν για ακόμα μια φορά ανάμεσα στις θαυμάστριες του Mente Fuerte και παρότι κράτησε χαμηλούς τόνους, ο φακός την «έπιασε» να τον καμαρώνει.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες:

View this post on Instagram

A post shared by 𝕸𝕰𝕹𝕿𝕰 𝕱𝖀𝕰𝕽𝕿𝕰 (@mentefuerte_official)

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Celebs ΙΟΥΛ 01, 2024
Μαρία Σολωμού: Υποδέχτηκε τον Ιούλιο φορώντας μία πετσέτα
Η ανάρτηση της Μαρίας Σολωμού στα social media
NEWSROOM
Celebs ΙΟΥΛ 04, 2024
Mente Fuerte: Η σκηνή που του έκανε η Μαρία Σολωμού ‑ «Είσαι ψεύτης, φεύγω»
Η Μαρία Σολωμού «τα έψαλε» στον Mente Fuerte
NEWSROOM
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb