ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο γάμος της χρονιάς: Κόστισε 250 εκατομμύρια ‑ Καλεσμένη η Κιμ Καρντάσιαν και όλη η showbiz

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΙΟΥΛ 14, 2024

Ο γάμος της χρονιάς: Κόστισε 250 εκατομμύρια ‑ Καλεσμένη η Κιμ Καρντάσιαν και όλη η showbiz
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί το βράδυ της Παρασκευής 12 Ιουλίου να παντρεύτηκε αγαπημένο ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών και να σχολιάστηκε έντονα εξαιτίας της εισόδου της νύφης με τζετ σκι, ωστόσο άλλος θεωρείται ο γάμος της χρονιάς. Πρόκειται για εκείνον του Anant Ambani, ο οποίος είναι γιος του πλουσιότερου άνδρα της Ινδίας, και της κληρονόμου Radhika Merchant

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα ξένα Μέσα ολόκληρη η τελετή και οι εορτασμοί κόστισαν περίπου 250 εκατομμύρια λίρες και έλαβαν χώρα στο οικογενειακό συνεδριακό κέντρο τους το οποίο χωράει πάνω από 16.000 άτομα. Ονομάζεται «Jio World Convention Centre», βρίσκεται στον πολυτελή 27 ορόφων πύργο τους στη Βομβάη και είναι το αμέσως ακριβότερο ακίνητο στο κόσμο, μετά το Παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Φωτογραφίες από τον γάμο της χρονιάς

Η νύφη έκλεψε τις εντυπώσεις με το βαρύ νυφικό της, το οποίο είχε πάνω κρεμ και κόκκινο χρώμα, με έντονα κοσμήματα και μια μαντίλα με χάντρες. Είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα νυφικού στην Ινδία και ονομάζεται lengha. Και οι καλεσμένοι, ωστόσο, ήταν όλοι τους υπέρλαμπροι.

Πρόκειται για παγκόσμιες προσωπικότητες, από μεγιστάνες και πολιτικούς μέχρι τραγουδιστές και Influencers. Ανάμεσά τους η Priyanka Chopra με τον σύζυγό της Nick Jonas, η Kim Kardashian με την αδελφή της, Khloe, και η Nicky Hilton.

View this post on Instagram

A post shared by Priyanka (@priyankachopra)

View this post on Instagram

A post shared by Nicky Rothschild (@nickyhilton)

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb