ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπρους Γουίλις: Η σπάνια εμφάνισή του


Δημοσίευση ΣΕΠΤ 09, 2024

Μπρους Γουίλις: Η σπάνια εμφάνισή του
Φωτογραφία από Andrea Piacquadio
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Μπρους Γουίλις έκανε μια σπάνια εμφάνιση, ενώ δίνει μάχη με τη μετωποκροταφική άνοια. Ο φακός τον εντόπισε σε δρόμο του Λος Άντζελες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Μπρους Γουίλις εθεάθη σε κεντρικό δρόμο του Λος Άντζελες σε μία από τις πολύ σπάνιες εμφανίσεις του τα τελευταία δύο χρόνια που διαγνώστηκε πρώτα με αφασία και στη συνέχεια με μετωποκροταφική άνοια.

Όλο αυτό το διάστημα τόσο η πρώην σύζυγός του, Ντέμι Μουρ όσο και η η σύζυγός του, Έμα Χέμινγκ και οι κόρες του μοιράζονται κατά καιρούς μέσω social media φωτογραφίες του Μπρους Γουίλις από οικογενειακές τους στιγμές, αναφέροντας και νεότερα από την πορεία της υγείας του.


Τώρα η Daily Mail δημοσίευσε δύο φωτογραφίες από κεντρικό δρόμο του Λος Άντζελες, στις οποίες βλέπουμε τον Μπρους Γουίλις μέσα σε αυτοκίνητο στη θέση του συνοδηγού.

Όπως αναφέρει το βρετανικό μέσο, ο σταρ του Χόλιγουντ βγήκε από το σπίτι σε μια μέρα που στην Καλιφόρνια είχε καύσωνα με το θερμόμετρο να χτυπάει «κόκκινο», ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, συνοδευόταν από σωματοφύλακες.


Να αναφερθεί ότι σε insta story που ανέβασε στις 22 Αυγούστου η κόρη του Μπρους Γουίλις, Ράμερ, είχε ερωτηθεί από follower της για το πώς είναι ο πατέρας της και εκείνη είχε απαντήσει: «Είναι υπέροχα. Τον αγαπώ τόσο πολύ. Ευχαριστώ».

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb