Χυδαία επίθεση δέχτηκε για ακόμα μία φορά στο ΤikTok η Ιωάννα Τούνη, με αφορμή το βίντεο-ξέσπασμα που ανήρτησε στον λογαριασμό της σχετικά με τις φήμες που την ήθελαν ζευγάρι με τον Νίκο Παππά, λίγο μόλις καιρό μετά τον χωρισμό της από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.
Η ίδια, φανερά εξοργισμένη, διέψευσε τα δημοσιεύματα μιλώντας με διόλου κολακευτικά λόγια για εκπομπές και δημοσιογράφους, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα πως από εδώ και στο εξής θα κινείται νομικά σε βάρος οποιουδήποτε λέει πράγματα για εκείνη τα οποία δεν ισχύουν, σε μία προσπάθεια να προστατέψει το παιδί της το οποίο στο μέλλον θα είναι σε θέση να googlάρει και να βλέπει όσα κατά καιρούς έχουν γραφτεί για τη μητέρα του.
@j.touni Αρκετά ανέχτηκα τόσα χρόνια με ΨΕΜΑΤΑ & συκοφαντίες επειδή απλά πουλάει το όνομα μου!!! Εχω ένα παιδί να προστατεύσω και δεν είμαι υποχρεωμένη πια να τα ανέχομαι! Η συμπεριφορά αυτή πέρα από απαράδεκτη είναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ! Χθες έβγαλα για πρώτη φορά στην ζωή μου δελτίο τύπου να «προειδοποιήσω» σχετικά όλους όσους κακόβουλα και ψευδώς με διαβάλουν. Στο εξής οι απαντήσεις μου δεν θα γίνονται μόνο μέσω social, αλλά θα κινούμαι νομικά! Εχω ένα μικρό παιδί να προστατέψω, και εάν δεν νοιάζει εσάς και την ανύπαρκτη δεοντολογία σας, ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ! 🙏🏼 #fyp #foryou #tiktokgreece #jtouni #touni ♬ πρωτότυπος ήχος - Ioanna Touni
Η ατάκα της αυτή σχολιάστηκε πολύ -και με απόλυτα λάθος τρόπο- από τους χρήστες των social media, με ορισμένους να φτάνουν στο σημείο να αναφερθούν ακόμα και στο revenge p@rn βίντεο για το οποίο η Τούνη έχει καταφύγει στη Δικαιοσύνη.
«Ενώ όταν ο γιος σου θα πατάει την αναζήτηση και θα βλέπει διάφορα βιντεάκια που είχαν κυκλοφορήσει, όπως και δημοσιεύματα, θα νιώθει τέλεια. Το παρελθόν σου θα σε κυνηγάει για πάντα… Ξεχνάς!», έγραψε κάποιος με την Ιωάννα Τούνη να σπεύδει να του απαντήσει: «Ο γιος μου θα έχει σίγουρα αξίες και βασική αντίληψη να καταλάβει τι θα πει “θύμα revenge p@rn” από πολύ μικρός. Κάτι που προφανώς εσύ δεν μπορείς».
Kαι αυτό δεν ήταν το μόνο χυδαίο σχόλιο.
«Ναι, σου χάλασαν το όνομα», σχολίασε κάποιος άλλος, με έναν τρίτο να συμπληρώνει: «Εν τω μεταξύ μπροστά σε όλα τα άλλα που θα δει ο Πάρης για τη μάνα του, ο Παππάς θα είναι σταγόνα στον ωκεανό».