#TiNaDeis: Το τελευταίο κεφάλαιο του Equalizer και η νέα κωμωδία του Netflix Ψυχαγωγία

Η κωμωδία που έχει ανέβει πολύ ψηλά στα top του Netflix

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
Δημοσίευση ΑΥΓ 29, 2023

Η κωμωδία που έχει ανέβει πολύ ψηλά στα top του Netflix
@Netflix.com

Όταν κάποιοι ακούν Adam Sandler ξινίζουν τη μούρη τους. Άλλοι πάλι τον αγαπούν για το γέλιο που τους έχει χαρίσει. Και οι δυο ξεχνούν αρκετές ταινίες τους, όπως το «Punch - Drunk - Love» και το «Uncut Gems», που και ο ίδιος και οι ταινίες είχαν ποιότητα.

Φυσικά η νέα του ταινία που έχει φτάσει στα top του Netflix, «You Are So Not Invited To My Bat Mitzvah», δεν είναι σαν τις παραπάνω, αλλά ο Sandler παίζει λίγο τον εαυτό του και δίνει τη σκυτάλη στη μεγαλύτερη διάρκεια του φιλμ σε δυο έφηβες, σε μια ταινία ενηλικίωσης με πολλές αναφορές στην εβραϊκή παράδοση και το Bat Mitzvah, μια τελετή που τα κορίτσια κάνουν στα 12 (τα αγόρια κάνουν Bar Mitzvah στα 13) και που έτσι κι αλλιώς είναι μια θρησκευτική γιορτή ενηλικίωσης, αφού οι έφηβοι γίνονται πλήρη μέλη της εβραϊκής κοινότητας.

Και να σκέφτεστε αν μοιάζει με την πλειοψηφία των ταινιών του Sandler, μάλλον έχετε δίκιο. Αν εννοείτε ανάλαφρη, λίγο προβλέψιμη, ευχάριστη, χωρίς πολλή σκέψη. Μια τέτοια είναι κι αυτή. Δεν χρειάζεται να κριθεί αυστηρά, αλλά να επιλεγεί για ένα βράδυ που θέλετε να αδειάσετε, χωρίς να σκεφτείτε πλοκές ή σεναριακές επιδεξιότητες.

Τώρα βρίσκεται στο No2 των top του Netflix, αλλά αν καταλάβουν αρκετοί ότι είναι μια ταινία χαλάρωσης, σίγουρα θα φτάσει και στην κορυφή. Μην διστάσετε να την δείτε, σίγουρα θα γελάσετε έστω και λίγο.

× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb