#TiNaDeis: Ο Γούντι Αλεν στο Παρίσι, η σειρά που όλοι περιμέναμε και η ζωή της Whitney Houston Ψυχαγωγία

Η σειρά που περιμέναμε δυο χρόνια επέστρεψε με την τελευταία σεζόν της

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
Δημοσίευση ΣΕΠΤ 23, 2023

Η σειρά που περιμέναμε δυο χρόνια επέστρεψε με την τελευταία σεζόν της
@Netflix.com

Δυο χρόνια ήταν πολλά. κι αυτό γιατί η συγκεκριμένη σειρά ήταν μια επανάσταση για τον ερωτισμό και το σeξ, που βοήθησε πολύ κόσμο να ξεπεράσει όσα προβλήματα είχε στο σeξουαλικό κομμάτι.

Το «Seχ Education» λοιπόν έκανε πρεμιέρα αυτήν την εβδομάδα στο Netflix με την τελευταία του σεζόν να είναι πολλά υποσχόμενη. Μπορεί στο άκουσμα ότι πρόκειται για την τελευταία σεζόν να μας έπιασε μια στεναχώρια, αλλά τουλάχιστον αυτή ήρθε στις οθόνες μας και θα μας δείξει πως τελειώνει η ιστορία των παιδιών του λυκείου Moordale, που πλέον φοιτούν στο κολέγιο, μας ενθουσίασε και μας έδωσε χαρά.

Η σειρά που έκανε πάταγο για την πρωτοποριακή της ματιά πάνω στο σeξ των εφήβων και που ήταν η πρώτη που προσέλαβε intimacy coordinator (ειδικό συντονιστή οικειότητας) ώστε να βοηθήσει τους ηθοποιούς στις σeξουαλικές σκηνές, δεν μπορεί παρά να μας προσφέρει μια σεζόν με την ίδια προσεκτική προσέγγιση πάνω στα εν λόγω ζητήματα, που στο παρελθόν βοήθησε πολλούς εφήβους να δουν το σeξ με άλλο μάτι, λιγότερο αγχωτικό και τρομακτικό απ’ ότι νόμιζαν.

Ο Ότις και η Μέιβ θα είναι επιτέλους μαζί, ειδικά τώρα που ζουν σε διαφορετικές χώρες; Τι θα συμβεί στα κολέγια και πως θα καταλήξουν οι υπόλοιποι χαρακτήρες; Οι πολλοί άλλωστε χαρακτήρες στη σειρά, έκαναν πιο εύκολο για το κοινό να ταυτιστεί με κάποιον από αυτούς και να βάλουν τους εαυτούς τους στη θέση τους.

Και δεν είναι κανένας δευτερεύον χαρακτήρας, αφού η ιστορία σκύβει πάνω από τον καθένα τους με την ίδια προσοχή. Το πως λοιπόν θα τελειώσει αυτή η σειρά θα το δούμε σύντομα. Το αν θα μας αρέσει το τέλος, το ίδιο. Προς το παρόν η αρχή μας έχει ενθουσιάσει και ανυπομονούμε για τη συνέχεια.

× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb