Celebs

Νικόλαος: «Πού αλλού να πάω; Δεν υπάρχει κάπου καλύτερα από την Ελλάδα»


Δημοσίευση ΑΠΡ 17, 2024

Νικόλαος: «Πού αλλού να πάω; Δεν υπάρχει κάπου καλύτερα από την Ελλάδα»

Ο Νικόλαος, το τρίτο κατά σειρά παιδί του αποθανόντος τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της Άννας-Μαρίας μίλησε σήμερα 17 Απριλίου στην κάμερα της εκπομπής «Αταίριαστοι» με αφορμή τις αποστολές για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε ελληνικά νησιά για την Axion Hellas.

«Ξεκινήσαμε από τη Σίφνο, πήγαμε στη Σχοινούσα, τώρα είμαστε Αστυπάλαια, θα πάμε στην Αμοργό και την Κίμωλο. Θα προσπαθήσουμε να πάμε σε κάθε νησί. Κοιτάζουμε την ασφάλεια της ομάδας, όμως… Αν ο καιρός δεν μάς το επιτρέψει και ματαιώσουμε κάποιο ταξίδι, θα πάμε μετά το Πάσχα. Θα εκπληρώσουμε το έργο που έχουμε υποσχεθεί», είπε αρχικά για τη δράση της Οργάνωσης.

Στη συνέχεια, τόνισε πως «ο πιο ισχυρός Αθηναίος δεν έχει πρόσβαση σε αυτό το επίπεδο περίθαλψης μέσα σε ένα 24ώρο. Θέλουμε να διατηρήσουμε τον πληθυσμό μέσα στο κάθε νησί. Η Ελλάδα είναι ένα κόσμημα».

Ο Νικόλαος επεσήμανε το πόσο ευγνώμων είναι για το πως τον υποδέχεται ο κόσμος «με ένα μεγάλο χαμόγελο». Μάλιστα ο ίδιος ανέφερε «11 χρόνια βρίσκομαι στην Ελλάδα… Πού αλλού να πάω; Δεν υπάρχει κάπου καλύτερα από την Ελλάδα… Η πραγματική Ελλάδα είναι τα νησιά, γι’ αυτό οι άνθρωποι χρειάζονται βοήθεια».

[ΠΗΓΗ]
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb