ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η αποκαλυπτική φωτογραφία της καλεσμένης σε έναν γάμο που δίχασε το διαδίκτυο

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΑΠΡ 12, 2023

Η αποκαλυπτική φωτογραφία της καλεσμένης σε έναν γάμο που δίχασε το διαδίκτυο
Photo by Al Elmes on Unsplash
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βρέθηκε καλεσμένη σε γάμο και μέσω μιας προκλητικής φωτογραφίας προκάλεσε χαμό στο διαδίκτυο με τα σχόλια να πέφτουν βροχή. Η φωτογραφία της με το αποκαλυπτικό ντεκολτέ, άναψε την κουβέντα στο Reddit, για τον αν αυτή είναι κατάλληλη ενδυμασία για έναν γάμο και κατά πόσο μπορεί να αναστατώσει τη νύφη στη μεγάλη ημέρα για την ίδια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η γυναίκα φορούσε ένα αποκαλυπτικό μπλε φόρεμα που τόνιζε το στήθος της και στεκόταν δίπλα στη νύφη που φορούσε ένα απλό λευκό φόρεμα. Η φωτογραφία κοινοποιήθηκε στο Reddit με τη λεζάντα: «Όταν πρέπει απλά να κλέψεις τις εντυπώσεις».

Ένας χρήστης σχολίασε «Βάζει επίτηδες τον εαυτό της μπροστά από τη νύφη και κρεμάει τα στήθη της ακριβώς στο κέντρο», ενώ ένας άλλος είπε πως «όσο περισσότερο κοιτάς, τόσο χειρότερο γίνεται».

Ωστόσο υπήρχαν και σχόλια που έδειξαν συμπόνοια. «Δεν νομίζω να προσπαθεί να κλέψει τις εντυπώσεις. Μάλλον έχει πιει μερικά ποτά, σε γάμο βρίσκεται άλλωστε, και δεν έδωσε προσοχή στην πόζα. Το αλκοόλ σε ζεσταίνει και μάλλον η έκθεση του στήθους της δεν έγινε και τόσο αντιληπτή από εκείνη».

Ένας άλλος χρήστης μίλησε για την αδικία που υφίστανται οι γυναίκες με μεγάλο στήθος. «Δεν μπορεί να κάνει κάτι για το γεγονός ότι έχει μεγαλύτερο στήθος. Το ίδιο φόρεμα σε μια γυναίκα με μικρότερο στήθος δεν θα θεωρούνταν ότι “προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή”. Οι άνθρωποι είναι τόσο επικριτικοί απέναντι στις γυναίκες με μεγάλο στήθος που είναι λυπηρό».

Κάποιοι χαρακτήρισαν την κριτική σκέτο μισογυνισμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb