ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μαρινέλλα: Η Ματίνα Παγώνη αισιοδοξεί ότι «μέσα στην εβδομάδα η ερμηνεύτρια θα μεταφερθεί σε δωμάτιο»


Δημοσίευση ΟΚΤ 14, 2024

Μαρινέλλα: Η Ματίνα Παγώνη αισιοδοξεί ότι «μέσα στην εβδομάδα η ερμηνεύτρια θα μεταφερθεί σε δωμάτιο»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Μαρινέλλα παραμένει στην εντατική και δίνει μάχη στα χέρια των γιατρών. Έχουν περάσει δύο και πλέον εβδομάδες από το εγκεφαλικό που υπέστη στο Ηρώδειο. Τι ανέφερε η Ματίνα Παγώνη, για την κατάσταση της ερμηνεύτριας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συμπληρώθηκαν δύο εβδομάδες από τη νύχτα που η Μαρινέλλα υπέστη εγκεφαλικό στο Ηρώδειο και βρέθηκε στην εντατική. Στο πλευρό της, από την πρώτη μέρα, βρίσκεται η κόρη της και ορισμένοι από τους πιο στενούς συγγενείς της. Η πορεία προκαλεί αισιοδοξία στους γιατρούς, που θεωρούν πως ο οργανισμός της κορυφαίας ερμηνεύτριας, ανταποκρίνεται στην αγωγή που της χορηγούν. Αισιόδοξη είναι και η Ματίνα Παγώνη που μίλησε το «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

«Είναι απόφαση των γιατρών της να παραμείνει στη ΜΕΘ, πιστεύω ότι αυτή την εβδομάδα, η επόμενη κίνηση είναι να μεταφερθεί σε θάλαμο, όπου θα παραμείνει εκεί για να σταθεροποιηθεί καλύτερα. Οι αποφάσεις για την υγεία ενός αρρώστου παίρνονται από την ομάδα που τον κουράρει. Οι υπόλοιποι δεν μπορούμε να κρίνουμε» είπε αρχικά η Ματίνα Παγώνη.

«Η Μαρινέλλα είναι δυνατή, έχει δώσει έναν πολύ δύσκολο αγώνα. Πιστεύω ότι θα μεταφερθεί στο δωμάτιο και από εκεί σιγά – σιγά σε κάποιο κέντρο αποκατάστασης, γιατί αυτή είναι η σειρά των ασθενών με τη νόσο αυτή.

Ήταν μια πολύ σοβαρή κατάσταση και μέχρι να σταθεροποιηθεί, λέμε ότι είναι σταθερή χωρίς να διαφεύγει τον κίνδυνο – κανένας ασθενής σε αυτές τις περιπτώσεις.

Στους ασθενείς αυτούς δεν βοηθάει η μεγαλύτερη ηλικία. Όσο νεότεροι, τόσο καλύτερα. Όσο μεγαλύτεροι είναι, τόσο ο οργανισμός αντιδράει λιγότερο. Στην προκειμένη περίπτωση, τα πράγματα έχουν σταθεροποιηθεί. Πιστεύω, ότι μέσα στην εβδομάδα η Μαρινέλλα θα μεταφερθεί στο δωμάτιο», είπε η Ματίνα Παγώνη.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb