ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημήτρης Κόκοτας: «Κλαίει όταν ακούει τραγούδια του», λέει η Ματίνα Παγώνη


Δημοσίευση ΟΚΤ 18, 2024

Δημήτρης Κόκοτας: «Κλαίει όταν ακούει τραγούδια του», λέει η Ματίνα Παγώνη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Δημήτρης Κόκοτας συνεχίζει να νοσηλεύεται στην Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας του νοσοκομείου Γεννηματάς, μετά το έμφραγμα που υπέστη στα τέλη Μαρτίου, με την Ματίνα Παγώνη να σημειώνει πως παραμένει σε σταθερή κατάσταση και ότι αντιδρά στα ερεθίσματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μάλιστα, όπως ανέφερε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο τραγουδιστής το τελευταίο διάστημα κλαίει όταν του βάζουν να ακούει κάτι από μαγνητόφωνο, ειδικά αν είναι τα δικά του τραγούδια ή κάτι από την κόρη του.

«Αρχίζει και συγκινείται, κλαίει, ειδικά αν είναι κάτι από το παιδί του. Αυτό το παρακολουθούν οι γιατροί, θα δούμε πως θα εξελιχθεί, αλλά είναι κάτι καλό. Θέλει ακόμη χρόνο», επισημαίνει η κυρία Παγώνη.

Επίσης, σχολιάζοντας την κατάσταση της Μαρινέλλας, δήλωσε ότι ακόμη και μετά την έξοδό της από την ΜΕΘ και την μεταφορά της σε δωμάτιο του νοσοκομείου, δεν πρέπει να μπαίνουν άνθρωποι στο επισκεπτήριο για να αποφευχθούν οι λοιμώξεις αλλά και οι συγκινήσεις των ασθενών.

«Εξαρτάται από τον κάθε οργανισμό πότε θα ξεκινήσει η αποκατάσταση. Θα πρέπει να μείνει για μερικές ημέρες στον θάλαμο για να σταθεροποιηθεί», λέει η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ.

Τέλος, μιλώντας για τις υπερσυνταγογραφήσεις που αποκαλύφθηκαν τις τελευταίες ημέρες, είπε: «Εμείς δεν τους ξέρουμε αυτούς τους γιατρούς. Είναι προς τιμήν του Άδωνι Γεωργιάδη που έβαλε αυτά τα συστήματα για να τους εντοπίσει. Είναι ντροπή για εμάς τους γιατρούς να γίνονται τέτοια πράγματα».

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb