ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ρία Ελληνίδου: «Θαυμαστής μου έκανε δώρο τα κλειδιά του σπιτιού και τη διεύθυνση για να πάω»


Δημοσίευση ΑΠΡ 04, 2025

Ρία Ελληνίδου: «Θαυμαστής μου έκανε δώρο τα κλειδιά του σπιτιού και τη διεύθυνση για να πάω»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

"Μου έχει τύχει πολλές φορές, λοιπόν, να "φάω" κάμπια επάνω στα ρούχα και να περπατάει κιόλας" δηλώνει, επίσης, η Ρία Ελληνίδου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λίγο πριν την πρεμιέρα της, πλάι στον Πέτρο Ιακωβίδη και τον Γιώργο Λιβάνη, η Ρία Ελληνίδου παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» το μεσημέρι της Παρασκευής στο MEGA.

Μάλιστα, η γοητευτική τραγουδίστρια μίλησε τόσο για την δυσκολία που αντιμετωπίζει όσο και για τις… προτάσεις γάμου!

Πιο συγκεκριμένα, η Ρία Ελληνίδου εξήγησε αρχικά πως «ξέρουμε ότι ο κόσμος εδώ στην Ελλάδα γουστάρει πολύ να πετάει λουλούδια στην πίστα όταν διασκεδάζει πολύ και του αρέσει το πρόγραμμα. Το καλοκαίρι, όμως, δεν είναι σκέτα λουλούδια αλλά έχουν και κανένα ζωύφιο επάνω. Μου έχει τύχει πολλές φορές, λοιπόν, να «φάω» κάμπια επάνω στα ρούχα και να περπατάει κιόλας».

«Το να με ζητήσουν σε γάμο πάνω στην πίστα, ναι, παίζει συχνά. Σε live στην επαρχία μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε. Μπορεί να έρθει μια κυρία με μια πίτα και να πει «την έφτιαξα για εσάς, τώρα που τελειώσατε το πρόγραμμα να φάτε». Μια φορά μας είχαν φέρει και ολόκληρη κατσαρόλα με σούπα».

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb