#TiNaDeis: To Beef, το Nobody, οι εκλογές, ο Τότι και η ψυχανάλυση του Joaquin Phoenix Νέα

Η ταινία «ένας εναντίον όλων» που θα σας φτάσει στα όρια σας

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
Δημοσίευση ΑΠΡ 26, 2023

Η ταινία «ένας εναντίον όλων» που θα σας φτάσει στα όρια σας
@Allen Fraser/Universal

Αν σας αρέσουν οι ταινίες όπως το John Wick, το Taken και άλλες παρόμοιες του είδους, πλέον, «ένας εναντίον όλων», τότε θα πρέπει οπωσδήποτε να δείτε μια ακόμα ταινία στο Netflix.

Και από τον τίτλο και μόνο θα καταλάβεις τι περίπου συμβαίνει. Η ταινία λοιπόν λέγεται «Nobody», και έχει να κάνει με έναν «nobody» που ο συσσωρευμένος θυμός του τον οδηγεί όχι μόνο να τα βάλει με δυο κλέφτες που μπήκαν στο σπίτι όπου μένει με την οικογένειά του, αλλά και με ολόκληρη τη ρωσική μαφία.

Μια ταινία με κλασικό στόρι, αλλά πολύ προσεγμένη και με τον σκηνοθέτη Ilya Naishuller να δίνει την απαραίτητη σημασία στο καθετί, ώστε το αποτέλεσμα να είναι άρτιο και να μετατρέψει μια αναμενόμενη πλοκή σε μια πολύ καλή ψυχαγωγική εμπειρία.

Ο γνωστός από το «Better Call Saul», Bob Odenkirk, δίνει μια εξαιρετική παράσταση σαν action hero, με το θυμό του να αποτελεί συντροφιά σε μια περιπέτεια που ούτε ο ίδιος δεν περίμενε πως θα προκαλούσε.

Αν λοιπόν θέλετε να δείτε μια ταινία αυτού του είδους, τότε δείτε το «Nobody» χωρίς καμία επιφύλαξη. Θα διασκεδάσετε και ίσως δείτε για τι είναι ικανός ένας άνθρωπος όταν νιώθει πίεση από παντού…

Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb